Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

30 millió alatt is van élet az új lakások piacán

2019. november 18. 16:22 - KBSara

Habár az ingatlanárak az egekben vannak mostanában, még mindig találni jó ár-érték arányú ingatlant, ha jó helyen keresgélünk. Válogatásunkban 30 millió Ft alatti új építésű lakásokat mutatunk Budapesten.

Jól kihasználható minilakás - Budai Walzer Lakópark

budai_walzer_lakopark_ujepitesu_lakas.jpg

A Budai Walzer Budapest egyik legkedveltebb részén, a 11. kerületben található. A lakópark legkisebb lakása 31 m² alapterületű, de a praktikus hálófülkés megoldásnak köszönhetően élhető a tér. A legtöbb ilyen kis lakásnak az a hátránya, hogy nincs hely önálló ágynak. Itt viszont megoldott a kérdés és egy fallal még részben le is van választva a nappali és amerikai konyhás résztől. Tartozik még a lakáshoz egy több mint 11 m²-es erkély is, ami jó időben megnöveli az életteret.

A lakást 29,8 millió Ft-ért árulják és a Budai Walzer lakópark I. ütemében fog elkészülni, az átadás 2021. IV. negyedévére tervezett. Az év végéig érvényes még a lakópark lakásaira az 5%-os ÁFA!

27 milliós lakás a GAMA Residence lakóparkban

gama_residence_lakopark_1.jpg

A Gama Residence lakópark a 9. kerületben épül. A legolcsóbb lakás a kínálatban bőven a 30 millió Forintos limitünk alatt van, 27 millió Ft-ért vásárolhatunk egy szintén 31 m²-es lakást. Itt különálló előtér van, ami sok tárolóhelyet biztosít és a fürdőszobában fürdőkádat is találunk. 

A lakóparkból könnyen megközelíthető a belváros és a Duna-part is közel van. Pár perc a Budapest Park, több színház és múzeum is.

30 m²-es lakás 30 millióért a 9. kerületben

bard3_lakopark_buadpest_ujepitesu_lakopark.jpg

Az építkezés rövidesen elindul a 9. kerületi Bárd3 lakóparkban, ezért a még elérhető lakásokat 17%-kal olcsóbban is megvehetjük.

A projekt legolcsóbb lakása egy 30 m²-es lakás majdnem pontosan 30 millió Ft-ért. Az alaprajz egyszerű, de jól kihasználható és külön előny, hogy két nagyméretű dupla ablak van a fő helyiségen, így egész biztosan egy napos, kellemes lakás lesz belőle.

A társasház a mai trendekhez képest kis méretű, mindössze 31 lakás lesz majd benne, így aki kisebb közösségben szeretne élni, annak érdemes megfontolnia.

2020 végi átadású kislakás a Városligethez közel

greenside_lakopark_budapest_ujepitesu_1.jpg

A Greenside lakópark a 13. kerületben, a Városligethez közel épül. Az első ütem már 2020 elejére várhatóan elkészül, a második és harmadik ütem pedig ugyanazon év végére tervezett.

A legjobb ajánlatuk egy 34 m²-es lakás 27,3 millió Ft-ért. A lakáshoz van egy pici erkély is, egy nagyobb méretű előszoba és szintén fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba is. A nappalival egy légtérben található az amerikai konyha és egy apró étkező is kialakítható.

2 szobás újépítésű lakás 28 millió Ft-ért

unipark_buda_lakopark.jpg

Az Uniparkban kiemelkedően jó négyzetméterárak várnak, ahol 35 m² alapterületen egy különálló hálószobát is kapunk. Ez nagyon ritka ekkora alapterületű lakások esetében, így első otthonnak vagy befektetésnek is jó döntés lehet.

A lakás az Unipark Buda lakóparkban található, ahol az egész épület kialakítása során szempont volt, hogy kisebb alapterületű, de praktikus otthonokat létesítsenek. A lakópark a 11. kerületben, a Bartók Béla út közelében van, az egykori Griff Hotel épülete kerül átalakításra.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr4215305778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leapyear 2019.11.18. 20:34:23

31 m² hmmm. élhetetlen szar, még egyedül is.
Egészségetekre.

ébrenjáró 2019.11.19. 09:17:17

@leapyear: Így van! Menjenek a picsába 31 m2-rel. Még egyedül is nyomasztóan élhetetlen.
süti beállítások módosítása