Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Mit kapunk a pénzünkért 20 millióért?

2020. február 27. 11:22 - KBSara

A jelenlegi ingatlanpiaci helyzet mellett ha 20 millió Forintot tudunk lakásvásárlásra költeni, akkor elszántan és alaposan kell átfésülnünk a hirdetéseket. 

Mi végigböngésztük az aktuális hirdetéseket és összegyűjtöttük, hogy milyen ingatlanokat lehet kapni a fővárosban és vidéken, ha maximum 20 millió a keretünk. (A pontos találatok érdekében 18 és 20 millió Forint közötti ingatlanokat vizsgáltunk.)

Kezdjük a budapesti ingatlanokkal!

7. kerületi felújított apró lakás

elado_lakas_7_kerulet_budapest_belvaros.jpg

Ha fontos a belvárosi lokáció, akkor ez a lakás lesz a befutó. A lakás 7. kerületi, a Keleti pályaudvartól nem messze, a Garay tér közelében találjuk. Néhány éve teljes körű felújításon esett át, most frissen festve várja új tulajdonosát. Pici alapterülete ellenére jól használható, külön konyhafülke és egy zuhanyzós fürdő tartozik hozzá. A hálórész az 5 m²-es galérián van, így a földszinti rész kényelmesen használható étkezőnek és nappalinak.

A lakás össz alapterülete 23 m³, irányára 19,2 millió Ft.

 

Prémium konyhabútor - tervezéstől beépítésig - 5 héten belül. Kérj ajánlatot, 1 munkanapon belül elkészítjük! »» (x)

 

1+1 szobás lakás Józsefvárosban

1_1_szobas_elado_lakas_budapest.jpg

Még mindig a belvároshoz közel maradva találtunk egy lakást, aminek különálló hálószobája van. Ez az 1+1 szobás 8. kerületi lakás a Teleki térnél eladó, összesen 26 m² az alapterülete. 5 éve teljesen felújították, így a korszerű fűtéssel és a szép konyhabútorral szinte azonnal költözhető.

A lakást 19,9 millió Ft-ért hirdetik.

Sorházi lakás Soroksáron

elado_sorhaz_lakas_budapest_soroksar.jpg

Ez a soroksári sorház azért került be a válogatásba, mert a legnagyobb alapterülettel rendelkező ingatlan a keresési listánkban. Elhelyezkedése közlekedési szempontból jó és tartozik hozzá egy 100 m²-es kertrész is. A belső terek némi felújítás vagy átalakítás után kellemessé varázsolhatók. Akár nagyobb családok számára is szuper otthon válhat belőle, hiszen a két szinten 2+2 szoba van, összesen 98 m².

A hirdetésben szereplő ár 19,9 millió Ft.

Debreceni panellakás

elado_panellakas_debrecen.jpg

Vidéken már kicsit több lehetőségünk van, az egyik kedvencünk ez a 46 m²-es debreceni panellakás lett. Némi felújítás talán ráfér, de most is jó állapotban van, a fürdőszoba és a konyha részben felújított. Előnye, hogy a szobák különnyílók, így albérletnek is alkalmas lehet, akár két személynek is. Mindkét szobához tartozik egy-egy loggia is!

A panellakás ára 19,7 millió Ft.

Újépítésű lakás Szegeden

ujepitesu_lakas_szeged_elado.jpg

A lista végére hagytuk ezt a meglepő ajánlatot. Szegeden egy újépítésű 1 szobás lakást kínálnak eladásra egy most épülő társasházban a kereten belül.

Mindössze 31 m² lesz az alapterülete, de ha tervek szerint rendezzük be, akkor nagyon jól használhatók a terek. A nappali egyik részét függönnyel leválasztható hálófülkének tervezték, a konyha tágas és még egy 4 személyes étkezőasztal is elfért a kanapé mellett.

Akinek fontos, hogy újépítésű lakásba költözzön, annak jó ajánlat lehet ez a lakás 19,1 millió Forintért.

 

Prémium konyhabútor - tervezéstől beépítésig - 5 héten belül. Kérj ajánlatot, 1 munkanapon belül elkészítjük! »» (x)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr115493212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.02.28. 17:45:55

Újépítésű és 31 nm, basszus én nem is engedném az ilyen egérlyukak építését, élhetetlen szörnyűség az ilyen.

Nancsibacsi 2020.02.28. 18:37:32

A soroksári lakás addig szép és jó amíg a fejedre nem dől. Nézzetek már rá a képre: ki se kell nagyítani, és látszik rajta, hogy ez nem tervezés és kivitelezés eredménye, hanem olyan hozzá nem értő kendácsolásáé, aki még youtube video megnézésére se vette az erőt, csak az alapján épített amit a kocsmában hallott. Pl. az a csatorna hogy néz már ki? A vízszintes rész bal oldalában már van egy törés, mert szemmel láthatóan túl nagy távolságra vannak a tartók. A függőleges részt egy emeleten keresztül konkrétan semmi se tartja. A kémény mellett a fal hogy néz ki? Kifolyik oda a kondenzvíz, vagy mi? Gázcső ha jól látom hegesztgetve 20 centinként, holott annál amit csak lehet hajlítással kell megoldani (meg ez a körbevezetés a kéményen... Szóval ez egy Mekk mester által épített putri, amit lehet hogy szabályossá se lehet tenni.

Nancsibacsi 2020.02.28. 18:38:37

@Eugene Horse: Egy gyerektelen párnak több mint tökéletes a 31 nm-es 1 szobás, újépítésű. A lakásvásárlás nem házasság - bármikor el lehet adni, és venni egy nagyobbat.

gyászhuszár 2020.02.29. 05:12:07

Leforditva: 20 millaert nem kapsz semmit, max jo hitelalap, onresz lehet egy 30 millas keróhoz.

Fánkevő Fáncsi 2020.02.29. 07:57:12

Ja csak ez az egész hanta, csak a kirívó eseteket akarta bemutatni, nem pedig tájékoztatni a valóságról.
20 milláért sokkal jobbat is lehet kapni mint egy 46m2 felújítandó szar panelt Debrecenben. Ez egy hatalmas kamu. Vagy akár Szegeden 20 milláért már közel 70m2 panelt lehet venni, nem 46m2, hahahaha.
Menj el és nézd meg a lakáshirdetéseket Szegeden, Debrecenben, Pécsett. Egyáltalán nem a bp.-i árak vannak. Ráadásul a hirdetett árnál 5..10%-al alacsonyabbak a tényleges vételárak. A panelek ára 2019-végén elkezdett csökkenni. De lazán lehet venni új lakást is Szegeden 500/m2 -ért. Nem muszáj 620-at fizetni, mint a fenti. De persze semmi meglepő nincs a 620-as ajánlatban sem, még azt is csak hantából teszik hozzá.
süti beállítások módosítása