Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Ide menekülj Budapestről

2020. március 09. 07:33 - KBSara

Néha jól esik otthagyni a nagyvárosi nyüzsgést és elutazni akár az ország egy-egy eldugott csücskébe, élvezni a jó levegőt és a csendet. Aki minden nap a város zaját hallgatja és a zsúfolt belvárost járja, annak kifejezetten jól eshet egy hely, ahova el lehet vonulni, ahol nem csörög a telefon és nincsenek határidők.

Mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást: a vízpart vagy a hegyek és az erdő közelsége, vagy a Balaton semmivel össze nem hasonlítható hangulata... mi mind imádjuk!

Eheti válogatásunkban ezért olyan eladó nyaralókat, házakat hoztunk, ahová elmenekülhetünk a hétköznapi hajtás elől. 

Eladó vízparti nyaraló Cirákon

elado_nyaralo_vizpart_cirak.jpg

Rögtön a kedvencünkkel kezdjük, igazi búvóhely ez a tóparti nyaraló Cirákon. Cirák a nyugati országhatárhoz közel, Kapuvártól néhány kilométerre található. A nyaraló valódi faház, vörösfenyőből épült 2010-ben. A lakóterület 53 m², a ház két oldalán pedig kettő, egyenként 25 m² alapterületű terasz kapcsolódik hozzá. Közvetlen vízparti az ingatlan, így a fedett teraszokon teljesen átadhatjuk magunkat a kikapcsolódásnak.

A nyaralót 22,5 millió Ft-ért kínálják.

Faház óriási telekkel Recsken

elado_haz_recsk.jpg

Ez ház annak fog igazán tetszeni, aki teljesen háborítatlanságban szeretne pihenni... vagy akár lakni, hiszen ez az ingatlan lakóháznak is tökéletesen megfelel. A családi ház maga 62 m², két hálószobával, összesen 53 000 m²-es földterületen fekszik. Ebből a belterület 5 000 m²-es, 48 000 m² a külterület, teljesen körbekerítve. Közel a házhoz áll még egy istálló és gazdasági épület, így akár önálló gazdálkodásra is alkalmas az ingatlan. A környezet varázslatos, a ház pedig tavaly alapos korszerűsítésnek köszönhetően komfortos. Padlófűtés, teljesen új konyha és klíma fogja szolgálni az új tulajok kényelmét.

A ház hirdetési ára 65 millió Ft.

Prémium konyhabútor - tervezéstől beépítésig - 5 héten belül. Kérj ajánlatot, 1 munkanapon belül elkészítjük! »» (x)

Pici parasztház Szentbékkállán

elado_nyaralo_szentbekkalla.jpg

Természetesen a balatoni régió sem maradhat ki a felsorolásból, Szentbékkálla a Káli-medence egyik gyöngyszeme. Itt található ez a felújított parasztház. A felújítás során szerencsére ügyeltek arra, hogy a ház sajátos hangulatát és részleteit megtartsák. A fehér gerendás plafon, az eredeti bútorok mellett megvan benne minden, ami a kényelmes pihenéshez kell.

Az 1900-ban épült ház összesen 60 m², több mint 800 m² kerttel, irányára 44,9 millió Ft.

Saját erdő és halastó Turán

elado_nyaralo_to_erdo_tura.jpg

Budapesttől nem is olyan messze, kicsivel több mint 40 km-re található Tura, így a pihenésért nem is kell olyan messzire utaznia annak, aki ezt az ingatlant választja. Maga a ház 90 m², 2017-ben épült és lakhatási engedéllyel rendelkezik. A hely különlegessége viszont a saját, privát használatú halastó, rajta az 1 hektáros szigettel és a mindezt körülölelő 45 000 m²-es telepített nyárfaerdő. A tó nem csak horgászatra alkalmas, de lassan merülő kavicsos partjának köszönhetően fürdőzéshez is szuper. 

Az ingatlan ára a fantasztikus környezetnek megfelelően magas, 129 millió Ft-ért hirdetik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6815507448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása