Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Dunai panorámás csodás lakások

2020. március 16. 10:33 - KBSara

Aki Budapesten exkluzív helyen szeretne élni, annak a Budai-hegyekben található ingatlanok mellett a Dunára néző lakások jöhetnek biztosan számításba. Ezeknek a száma azonban erősen korlátozott, főleg az újépítésű lakások esetében van egy limit. Jelenleg viszont van még a fővárosban épülőben néhány olyan projekt, ahol fantasztikus, dunai panorámás lakások találhatók.

Összeszedtük a kedvenceinket, lássuk:

Danubio lakópark - Pesti oldal, Foka-öböl

 

danubio_lakpoark_dunai_panorama_ujepitesu_lakopark_lakas.jpg

Az egyik legnagyobb projekt, ami a Dunához közel épül Budapesten, az a Danubio lakópark. Várhatóan 2020 végére adják át a projektet, így még jó néhány eladó lakás van az épületekben. Minket most persze a dunai panorámás lakások érdekeltek elsősorban, a Danubio kínálatából ez a 4 szobás, 150 m²-es saroklakás lett a kedvencünk.

20200226063001-0.jpg

Szinte az egész lakást körülöleli a hatalmas, összesen 88 m²-es terasz. A lakás kialakításának köszönhetően a lélegzetelállító panorámát nem csak a teraszról, hanem az amerikai konyhás nappali részről is élvezhetjük, sőt az egyik hálószobából is. 

A penthousenak számító lakás irányára a 235,83 millió Ft.

Waterfront City lakópark - Budai oldal, Óbuda

waterfront_city_lakopark_budapest_ujepitesu.jpg

A Duna túloldalán, Óbuda szívében egy hasonlóan izgalmas projekt épül, a Waterfront City. Különlegessége, hogy az épületek magasabbak lesznek az átlagnál, 9 és 13 emeletesek, így biztosítva van a zavartalan kilátás az Óbudai-szigetre, a Budai-hegyekre és persze a Dunára. A lakások közel 90%-a teraszos, persze ezek nem mindegyike néz a folyóra.

Az itteni kedvencünk egy apró, de annál praktikusabb lakás lett: 1 szobás, 35 m²-es lakás 8 m² terasszal a 7. emeleten.

waterfront_city_elado_lakas.jpg

A szabályos téglalap alakú lkaás jól kihasználható a kis alapterület ellenére és a Duna felé néző oldala szinte végig ablakos, így világos is. A 7. emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a teraszról messzire el lehet majd látni.

A lakás meghirdetett ára 35,2 millió Ft.

Felújított luxus lakás a Bem rakparton

elado_teglalakas_felujitott_1_kerulet.jpg

Listánk kakukktojása az utolsó lakás: Aki a belvárost preferálja jobban vagy vonzódik a régi, patinás épületekhez, annak ez a Parlamentre néző luxus lakás lesz a favoritja. 

A 3 szobás lakás összesen 90 m², nemrég újították fel modern stílusban. Az enteriőr gyönyörű és teljesen új, de a lakás igazi erőssége a lokáció. A 4. emeletről szinte minden szobából páratlan kilátás nyílik a főváros legszebb részeire.

Az ingatlant 165 millió Ft-ért hirdetik.

A legtöbb új építésű ingatlan egy helyen. Válogass 400 új építésű projekt közül az ujotthon.hu oldalon.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr2215516498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukaberci 2020.03.16. 17:42:34

Ez a szöveg legfeljebb a közvetlen parti házak magasabb emeletire igaz.
Egyébként a tizenemeletes új lakótelepi háztömbök között alig van nagyobb hely utcaszinten, mint pl. a Dembinszky utcában, a harmadikon már nappal is villanyt kell gyújtani az olvasáshoz. A szemközti, 8 méterre lévő épület csodás panorámájáról nem szólva. A csonkolt 80 éves fák maradványai, az alig ültetett mélynövésű fácskák gyönyörű zöld környezetet kínálnak... :-(
Ezekhez képest az óbudai vagy a békásmegyeri lakótelep egy helypazarlóan tágas házak közötti terekkel és 40-50 éves fákkal övezett, élhető hely.
Úgyhogy hajrá, mindenki itt és ilyet vegyen!
süti beállítások módosítása