Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kis lakások szuper terasszal

2020. április 01. 09:38 - KBSara

Heti cikkünkben olyan lakásokat kerestünk, amik kis alapterületük ellenére jó elosztással és alaprajzzal rendelkeznek. A keresést 50 m² alatti ingatlanokra korlátoztuk és olyanokat választottunk, amikhez kisebb vagy nagyobb terasz is jár, kis alapterületű lakás esetén ez kifejezetten javítja az élhetőségét az ingatlannak.

Az ujotthon.hu ingatlanportálon számos ilyen új építésű lakás megtalálható, mi most az Avico Group projektjei közül válogattunk.

Greenside lakópark

 A Greenside lakópark a 13. kerületben épül, a Szegedi úton. Az A ütem még tavasszal, a B és C ütem ez év végére készül el várhatóan. A Városliget közelsége és a folyamatosan fejlődő környék szimpatikus lehet, számos új építésű lakópark épül a kerület ezen részén, fejlődnek a környező utcák.

A lakópark kínálatában mindenféle méretű és fekvésű lakás elérhető még, a paramétereinknek megfelelőt kettő is találtunk!

elado_lakas_uj_epitesu_lakopark_greenside_13_kerulet_1.jpg

A lakáshirdetésért kattints a képre vagy ide!

Az első egy igazán apró lakás, de jó elosztással és egy kis erkély is kapcsolódik hozzá. Tökéletes első otthon, egyedül vagy akár párként is. A fürdőkádas fürdőszoba az előszobából nyílik, így jól el van szeparálva a lakás többi részétől. Az erkély a nappali részről érhetjük el, ezzel egy légtérben van az amerikai konyhás nappali is.

Ami igazán vonzóvá teszi a lakást, hogy vételára 30 millió Ft alatt van éppen, a mostani lakáspiacon sajnos kevés ingatlant találunk ilyen áron.

Ha érdekelnek az új építésű, 30 millió alatti lakások, olvasd el korábbi válogatás cikkünket a témában!

elado_lakas_1_1_szobas_uj_epitesu_greenside.jpg

A lakáshirdetésért kattints a képre vagy ide!

A másik kedvencünk a lakóparkból még mindig éppen az 50 m²-es határ alatt van, de okos kialakításának köszönhetően igazán kellemes és élhető otthon válhat belőle. 

Az amerikai konyhás nappaliból egy nagyobb, majdnem 7 m²-es terasz nyílik. Az ablakos fürdőszoba mellett kapunk még egy külön mellékhelyiséget is, ami ekkora alapterületnél ritka. Tágas, több mint 12 m² alapterületű hálószoba van benne, amihez van egy privát kis terasz is!

Irányára 45,9 millió Ft.

Gama Residence lakópark

A Gama Residence lakópark a IX. kerületben, az M3-as metróvonal Klinikák megállójától pár utcányira épül. Az egyetemek közelsége és a jó tömegközlekedés miatt fiatalok részére vagy bérbeadásra is alkalmasak az itt elkészülő lakások. 

Az építkezés már zajlik, 2021 őszére várható a lakások átadása.

1_szobas_uj_epitesu_lakas_gama_residence_1.jpg

A lakáshirdetésért kattints a képre vagy ide!

Itt is egy egyszobás lakást választottuk, alapterülete összesen 33 m², a terasz 6,3 m², ami a lakás rövidebbik, ablakos oldalán helyezkedik el. A belső elosztás praktikus, egyszerű, megfelelő bútorválasztással jól kihasználható tereket kapunk.

Irányára 36,3 millió Ft.

Uptown lakópark

 A válogatás végére visszatérünk a 13. kerületbe, a Rákos-patak mellé. A környéken számos szupermarket és sportolási lehetőség (futópálya, edzőtermek és sportlétesítmény) várja a leendő lakókat, a belváros közelségéhez képest csendesek az utcák.

elado_1_1_szobas_lakas_uptown_budapest_13_kerulet_1.jpg

A lakáshirdetésért kattints a képre vagy ide!

Válogatásunk utolsó szereplője egy 2 szobás, 38 m²-es lakás. A majdnem 8 m²-es terasz mellett (ami a nappaliból nyílik, de a hálónak is néz rá ablaka) az alaprajz miatt került be a kedvenceink közé.

A bejárati ajtóból egy zárt előszobába érkezünk, ami tárolásra jól használható. Innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali is. A konyhát az összesen több mint 21 m²-es helyiség sarkába tervezték, itt egy jól használható tér alakítható ki. Ez a helyiség hatalmas ablakokat is kapott, így napfényes és kellemes lesz. A különnyíló szoba 10 m²-es, hálónak tökéletes.

A lakás hirdetési ára 35,85 m².

Legutóbbi válogatásunkat gazdaságos, szintén új építésű lakásokról itt találod!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr9215572478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása