Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Lélegzetelállító luxusházak szerte az országban

2020. április 24. 08:34 - KBSara

Magyarország ingatlanpiaca is tele van fantasztikus házakkal, amik minden elképzelhető igényt kielégítenek és vagyonokat érnek. Összegyűjtöttük a héten a kedvenceinket, egytől-egyig mind gyönyörű és a maga nemében különleges.

Ultramodern családi ház saját focipályával a 11. kerületben

elado_csaladi_haz_budapest_12_kerulet_koltozzbe.jpg

További képekért kattints ide!

A egyik kedvencünk lett ez a teljesen minimalista belső terekkel megálmodott, több mint 500 m² alapterületű családi ház a XI. kerület hegyvidéki részén. A hatalmas nappali mellett 6 hálószoba, 5 fürdőszoba, jacuzzi, konditerem, szauna, személyi és autólift szolgálja a lakók maximális kényelmét. A saját focipálya már csak hab a tortán!

A ház legkülönlegesebb része a 2. emeleti hálószoba (saját fürdővel), amihez egy 125 m²-es, csodás panorámás terasz csatlakozik.

Balatonfüredi luxusvilla panorámás medencével

elado_csaladi_haz_koltozzbe_balatonfured.jpg

További képekért kattints ide!

Ha a legszebb panorámákat vesszük sorra az országban, a balatoni kilátás biztosan dobogós helyen végez. Ennek a balatonfüredi ingatlannak elvehetetlen panorámája van hazánk legnagyobb tavára. Szerencsére a tervezés során szem előtt tartották, hogy minden helyiségből a legtöbbet láthassuk a tájból, ezért minden szinten hatalmas ablakokat kapott az épület és végig teraszos mindkét emelet.

Az ingatlan különlegessége, hogy mindhárom szint külön lakásként is funkcionálhat. 

A kertben egy fűthető, 80 m²-es medencéből csodálhatjuk a kilátást, ha pedig a balatoni borokat is szeretjük, egyedi tervezésű borospincében kóstolhatjuk meg őket.

Kastélyszerű különlegesség Dunakeszin

elado_haz_dunakeszi_koltozzbe_hu.jpg

További képekért kattints ide!

Felsorolni is nehéz, hogy mi mindentől különleges ez a Dunakeszin épült ingatlan. Mindenhol márvány, különleges faanyagok és a Loire-menti kastélyok stílusa köszön vissza. 

Saját könyvtár, gránit kandalló, golyóálló üveggel készült nyílászárók, szauna merülőmedencével... A hirdetésben 130 fotót nézhetünk végig, hogy a ház különleges részleteiről képet kapjunk.

Mediterrán villa óriási kerttel Testvérhegyen

elado_csaladi_haz_budapest_3_kerulet_koltozzbe_hu.jpg

További képekért kattints ide!

Budapesten belül kevés ingatlanhoz tartozik 3000 m² privát kert, ez a villa pedig pontosan ezt nyújtja lakóinak a Testvérhegyen, a 3. kerületben.

A ház 2004-ben épült, de 2016-ban több részét felújítottak, valamint kialakítottak egy 70 m²-es télikertet kemencével és grillezővel. A gyönyörű, rendezett kertben úszómedence és kerti tó is van, a ház alatt borospince található.

Fényárban úszó villa a Gugger-hegyen

elado_csaladi_haz_budapest_2_kerulet_koltozzbe.jpg

További képekért kattints ide!

Budapesten, a II. kerületben 2008-ban épült ez a panorámás villa. Hasonlóan a balatonfüredi ingatlanhoz, itt is kihasználták a telek fekvését és az adottságokat, minden emeleten hatalmas ablakokból és méretes teraszokról élvezhetjük a budai panorámát. 

A ház különlegessége a 20 m²-es tetőterasz, ahonnan szinte 360°-os kilátás tárul elénk. A medence itt a belső térben kapott helyet, így télen-nyáron használható. Extra kényelmet kínál a belső lift.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr815632216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása