Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Élhető lakások 30 millióért

2020. június 14. 16:42 - KBSara

A mostani ingatlanpiacon 30 millió Ft-ért sem kis kihívás élhető, gyufásdoboznál nagyobb méretű lakást találni, főleg Budapesten. Mi összegyűjtöttük a kínálatból a kedvenceinket, amelyek azonnal költözhetők vagy viszonylag kis ráfordítással kicsinosíthatók.

Lássuk a legjobb 30 millió alatti lakásokat!

Panorámás panellakás mesésen felújítva

elado_panellakas_budapest_15_kerulet.jpgTovábbi képekért kattints ide!

Újpalotán árulják 29,9 millió Ft-ért ezt a nagyon szépen felújított panellakást. A lakás a 13. emeleten van, jó panorámával és két különálló szobával, tágas étkezővel a konyha mellett. A mi kedvencünk a praktikusan felújított fürdőszoba épített zuhanyzóval. Az pedig extra előny, hogy még egy kis gardróbnak is jutott hely, a panellakásokban ez ritka kincs.

3 szobás téglalakás Pesterzsébeten

elado_teglalakas_budapest_20_kerulet.jpgTovábbi képekért kattints ide!

Második találatunk ez a 3 szobás felújított téglalakás a 20. kerületben. Csendes környezetben, egy 4 lakásos társasház tetőterében található, saját kertrész is tartozik hozzá. A környezetnek és a jó elosztásnak köszönhetően családi otthonnak is alkalmas, a 79 m²-en kellemes otthont lehet kialakítani. A lakást szintén 29,9 millió Ft-ért kínálják eladásra.

Óbudai panellakás 2 hálószobával

elado_panellakas_budapest_3_kerulet.jpgTovábbi képekért kattints ide!

Felújított, tisztasági festés után költözhető lakást vehetünk 29 millió Ft-ért Békásmegyeren. Nappali és két hálószoba van a lakásban. Klíma, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel, valamint biztonsági ajtó növelik a lakás színvonalát.

Belvárosi 1,5 szobás lakás

elado_panellakas_budapest_8_kerulet.jpg

További képekért kattints ide!

Utolsó tippünk ez a mindössze 41 m²-es lakás a 8. kerületben, a Práter utcában. Hiába a kis alapterület, itt is sikerült a nappali mellett még egy különálló hálót is kialakítani és az ára elég kedvező: 26,3 millió Ft. A közlekedés szuper, a Corvin negyed közelsége biztosítja az infrastruktúrát.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr9615806404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

232323 2020.06.14. 17:53:38

prater bekasmegyer kispocsom.. nyomorult felhozatal 30ert.

kzolika 2020.06.14. 18:05:27

@232323: Nyirpalota út tizensok emelet, high life! Legalább egy 2,5x1,5-es erkély lenne hozzájuk! Ja, akkor plusz sok millió lenne...
süti beállítások módosítása