Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

5% áfa és értékes ajándékok új lakásokhoz

2020. augusztus 03. 10:08 - Stickytree

Az ország egyik legnagyobb lakóingatlan beruházója, a LIVING továbbra is 5%-os áfával kínálja új építésű lakásait a fővárosban, így akár a piaci árnál kedvezőbben vásárolhatunk ingatlant a Metropolitan Garden-ben,  a Kassák Residence-ben vagy a Park West 1. ütemében. Sőt a beruházó nyári promóciójában értékes ajándékokat válaszhatunk új lakásunk mellé. Nézzük a lakóparkokat és az ajándékokat.

5% áfával elérhető lakóparkok

Metropolitan Garden

Az új építésű projektben 105 db lakás kerül kialakításra, szinte mindegyik ingatlanhoz tartozik erkély vagy terasz. A Metropolitan Garden a XIII. kerületben, az Országbíró utcában épül, a lokáció jó adottságokkal rendelkezik, az 1-es és a 14-es villamos néhány perc alatt elérhető innen. Az új otthonokhoz elérhetők közösségi szolgáltatások is, többek között: fűszerkert, takarító szolgálat, közösségi nappali, játszóház vagy akár BBQ sütőhely is. A lakások többsége már elkelt, viszont a megmaradt lakások között szerencsére találunk 1-től a 4 szobásig mindenféle méretűt. A konkrét lakáslista itt érhető el. 

Kassák Residence

A Kassák Residence szintén a XIII. kerületben található, a Váci út szomszédságában. A lokáció a sportos, aktív életmódot kedvelőknek is kedvez, hiszen a Margit-sziget és a Városliget is könnyedén megközelíthető a Klapka utcából. Az ország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkjában valódi okos otthonok épülnek és mindegyik lakáshoz jár terasz is. A honlapon található infók alapján már csak 6 szabad lakás van, érdemes ezekre mielőbb jelentkezni, hogy le ne maradjunk róluk. A pontos lakáslista itt érhető el.  

Park West 1.

A Park West 1. az előző két projekthez képest egy nagyobb beruházás. Összesen 700 lakás fog felépülni az elkövetkezendő néhány évben a Dózsa György út szomszédságában. A lakóparkban jellemzően 30-70 m2 közötti lakásokat találunk. Lokáció szempontjából az épület elhelyezkedése kiválónak mondható, hiszen a Westend és a Nyugati pályaudvar néhány perces sétával elérhető. A részletes lakáslistát itt találjuk.

 

Válaszható garantált ajándékok új ingatlanhoz 

Ha sikerült kiválasztani a lakóparkot, akkor nézzük, milyen ajándékot választhatunk új otthonunk mellé. Fontos megjegyezni, hogy a beruházó promóciója július 15-től szeptember 15-ig érvényes, tehát ebben az időszakban kell megvásárolni az ingatlant, hogy jogosultak legyünk az ajándékokra.

1. ROBOGÓ

Az első opció egy menő elektromos robogó. Mutatjuk a főbb részleteket: 

Nagy hatékonyságú, elektromos működéssel ellátott Super SOCO robogó, 115Nm forgatónyomaték, 70 kg saját tömeg, 45km/h sebesség, 2,788W csúcsteljesítmény, 75 km hatótávolság.

2. LAKBERENDEZÉS

Azoknak, akik nem szeretnek bajlódni a lakberendezéssel ez lehet a tökéletes választás: egy neves hazai lakberendező, Hadnagy Tímea megálmodja és berendezi álmai otthonát. A tanácsadás több személyes konzultációból áll, melynek eredményeként kapunk egy berendezési alaprajzot és egy bútorlistát, ami minden apró kiegészítőre és textíliára, lámpatestre, színre és textúrára kiterjed.

 

3. SHARE NOW

Ha szívesen vezetnél nap, mint nap BMW-ket és Miniket, akkor azt javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget válaszd. A világ vezető carsharing szolgáltatójánál most 500 000 Ft értékű kuponra lehetsz jogosult. Ez azt jelenti, hogy akár 5 000 percet autózhatsz és nem kell se parkolást, se tankolást fizetned.

4. TÁROLÓ

Végül egy kevésbé attraktív, de annál hasznosabb válaszható ajándék. Egy tároló hatalmas segítség lehet, hiszen elhelyezhetjük benne a biciklinket, mitöbb a szerszámoknak, a sportszereknek és az átmenetileg nem használt eszközöknek vagy bútoroknak is juthat itt hely. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a tárolók növelik az ingatlan értékét is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr2516092774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása