Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kiadó albérletek Budapest szívében

2020. augusztus 25. 11:21 - KB_Dorka

Sokan döntenek úgy az egyetemi évek alatt, hogy kollégium helyett inkább albérletbe költöznek egyedül vagy barátokkal, így élvezhetik a szabadságot és belekóstolhatnak az önálló életbe. Hamarosan kezdődik a félév, így szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik a nyár végére hagyták az albérlet keresést. Megmutatunk pár azonnal költözhető albérletet a belvárosban, ahonnan bármi percek alatt elérhető. 

1. Pannónia utca

A 13. kerületben található ez a kettő + egy félszobás lakás, ahová többen is be lehet költözni, így megoszlik a 140 ezer forintos havi bérleti díj. A lakás jó állapotban van, felújított fürdőszobával rendelkezik. A tulajdonos rendkívül rugalmas, a bérlő ízlése szerint alakíthatja a lakást, festheti le a falakat vagy hozhat új bútorokat is.

2. Király utca 

70 m2-es felújított és berendezett lakás kiadó a 6. kerületi Király utcában. A lakás a 4. emeleten az utcára néz, ahova egy kis francia erkélyről nézhetünk ki. Rendkívül jó elhelyezkedésű a lakás, pár perc sétára van a Deák Ferenc tér, ami az egyik legnagyobb tömegközlekedési csomópont. 

3. Bécsi út

Ha egy modern, felújított lakásba szeretnél nap, mint nap hazaérni, akkor ez kíváló lehetőség. Bútorozott és minden igényt kielégít, így nem kell foglalkozni a berendezéssel csak be kell költözni. Az Óbudai Egyetemhez közel a Bécsi úton található a lakás, ahova egyedül vagy akár ketten is be lehet költözni.

4. Andrássy út

Aki járt már az Andrássy úton tudja, hogy impozáns villák és nagypolgári lakások sorakoznak rajta. Ezek közül az egyik házban kiadó egy nagy belmagasságú bútorozatlan lakás. Saját ízlésünkre formálhatjuk és berendezhetjük mind a 68 m2-t, hogy az itt eltöltött idő a lehető legkedvezőbb legyen számunkra. Nem kell tartanunk a forgalom zajától sem, mert a lakás a belső udvarra néz.

5. Jósika utca

A Jósika utcát talán nem sokan tudják elsőre merre is lehet de a 7. kerületben a frekventált Oktogon metróállomáshoz közel található. Nem forgalmas utca, ebből adódóan a lakás is nagyon csendes, pláne, hogy a hátsó udvarra néz. 2 szobával plusz egy galériával rendelkezik, így kényelmesen elfér két ember is. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3116174652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása