Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nyílt napot tart a Metrodom!

2020. augusztus 28. 10:49 - KB_Dorka

A Metrodom hamarosan egy új lakóparkot ad át a XIII. kerület frekventált részén, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca által határolt telken. Ennek apropóján a beruházó most nyílt napot szervez, mutatjuk a részleteket!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen egy igazán családias lakópark, gyere el 2020. szeptember 4-5. között a Madarász38 nyílt napjára. Ezen a két napon (péntek-szombat) 10:00-től 17:00-ig bárki megtekintheti a berendezett mintalakást, valamint a szuper közösségi tereket a belső kerttel együtt.

A kialakult járványügyi helyzet miatt előzetes regisztráció szükséges, amit ezen a linken lehet megtenni!

madarasz_02.jpg

Kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

A Metrodom nagy hangsúlyt fektet arra, hogy otthonaiban minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési és szórakozási lehetőségeket. A Madarász38 lakóparkban éppen ezért található egy közösségi nappali, ahol a lakók kipihenhetik a nap fáradalmait vagy közösen lazulhatnak a nap bármely időszakában. A családosok igényeit is szem előtt tartva a közösségi nappaliban egy játszósarok is kialakításra került, ráadásul egy látványos és biztonságos mini csúszdapark is van a belső kertben!

madarasz_03.jpg

A Madarász38 lakópark a sportolni és kikapcsolódni vágyókat sem hagyja cserben, hiszen a Metrodom létrehozott a földszinten egy fitnesztermet, így nem kell messzire menni, ha a lakó át szeretné egy kicsit mozgatni magát, az edzés után pedig a szaunában lehet kipihenni a nap fáradalmait.

Kényelmes és energiatakarékos okosotthonok 

A lakópark minden lakása okosotthon rendszerrel van felszerelve, amellyel a lakók mindennapjait szeretnék megkönnyíteni. A rendszer nem csak azért praktikus, mert nem kell odasétálni a villanykapcsolóig, hanem mert bárhonnan irányítható, akár út közben, egy mobiltelefon vagy tablet segítségével. A világítás, a nyílászárók állapota, vagy a hűtés-, és fűtésrendszer kezelése így sokkal kényelmesebb, ráadásul a rendszer az alapfunkciókon felül bármikor tovább bővíthető, amelyhez segítséget nyújt a Metrodom.

A Madarász38 fűtési rendszere, a Dual Eco egy olyan fejlesztés, amely gazdaságosabb működést tesz lehetővé, lejjebb szorítva a fűtési költségeket. A rendszer lényege, hogy a különböző kazánok akkor és úgy lépnek működésbe (állítják elő a fűtéshez szükséges melegvizet), amikor teljesítményüket a legoptimálisabban tudják leadni, ezzel jelentős energiát megtakarítva.

madarasz_01.jpg

A Metrodom nyílt napjára ezen a linken lehet regisztrálni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8816177876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mullerjacint 2020.08.30. 01:45:44

Nagyon szép tervek. Idén 2020-ban szeretném megvalósítani az álmaimat és megszerezni a saját lakásomat, a horoszkópom is megírta, hogy ez lesz az az év, amikor meg fogom szerezni álmaim lakását.
www.astrohoroszkop.hu/horoszkop-2020
süti beállítások módosítása