Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Irány Noszvaj!

2020. szeptember 03. 13:09 - KB_Dorka

Egertől alig több, mint 10 km-re találjuk a festői szépségű Noszvajt, melyet rengetegen látogatnak évszaktól függetlenül egész évben. A Bükk hegység lábánál bújik meg a kis település, mely rengeteg lehetőséggel és programmal csalogatja magához az érdeklődőket. 

Noszvaj egy teljesen egyedülálló település Magyarországon, a természeti adottságain túl, olyan összetartó és vendégszerető közösséggel büszkélkedhet, akik évről évre egyre kreatívabb ötleteket és programokat találnak ki a családosok és természetkedvelők számára. Arról se feleldkezzünk meg, hogy Noszvaj Észak-Magyarország egyik legjelentősebb borvidéke, ami ugyancsak egy vonzereje a mesebeli falunak.

Mindezek tudatában bemutatunk egy eladó családi házat Noszvaj mellett, mutatjuk a részleteket.

A 2,5 hektáros erdőben fekvő ház rengeteg lehetőséget rejteget magában. 3 emeletén összesen 5 szoba került kialakításra, így családi háznak, de akár befektetési célra is tökéletes. Az erdő közelsége egy olyan nyugodtságot sugároz magából, amelyet vétek lenne kihagyni. Ennek örvendenek a madárházban élő madarak, akik a természetben de mégis emberközelben élhetnek. 

A ház rendelkezik egy hatalmas terasszal, ami örök panorámát nyújt a Bükkre, valamint találunk egy sütögetésre alkalmas fedett teraszt is. Ez kisebb rendezvények helyszínéül is szolgálhat, mert a hatalmas fa asztal köré akár 40 ember is le tud ülni. 

Noszvaj települése 1,5 kilometerre található a háztól, mely aszfaltozott úton közelíthető meg. A kerítésen belül lekövezett úton közlekedhetünk, elektromos rendszerének köszönhetően télen nem kell bajlódni a hólapátolással, mert magától leolvasztja a havat. A telepített napkollektorok segítenek a melegvíz ellátásában, valamint az áram szolgáltatásban. A vízellátás egy 20 méter mély fúrt kúton keresztül működik és bevizsgált bükkaljai karsztvizet szolgáltat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7716183446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása