Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kiadó nyaralók a Balatonon egész évben

2020. szeptember 17. 09:05 - KB_Dorka

A legszebb nyári élményekért nem kell feltétlenül messzire utazni, hiszen Magyarország számos olyan kulturális és természeti kinccsel rendelkezik, melyek egyedülálló kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak. Akár vízpart melletti balatoni nyaralás, akár egy csendes Balaton környéki visszavonulás szerepel a nyári tervek között, egy kiadó nyaraló bérlése az egész családnak lehetőséget nyújt a tökéletes pihenéshez, a hétköznapokból való kiszakadáshoz.

Összeállításunkban megmutatjuk azokat a Balaton környéki kiadó nyaralókat, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak az utolsó napsugarak maximális kiélvezésére.

Zamárdi

A Balaton vidéke kétségtelenül az ország legkedveltebb nyaralóövezete. A déli part a sekély, meleg vize, az ingyenes strandok és az északi part látványával elkápráztató csodás kilátása miatt olyan népszerű, különösen a kisgyermekes családok körében.

Ez a Zamárdiban, a közkedvelt üdülőövezetben, a parttól mindössze 200 méterre elhelyezkedő két apartmanos rezidencia tökéletes választás azoknak, akik barátokkal, vagy nagycsaláddal szeretnének egy kivételes helyre költözni, hogy jó társaságban elbúcsúzzanak a nyártól. A rezidencia összesen 12 fő elszállásolására alkalmas, a két apartman egymástól függetlenül is használható, így akár két család számára is kielégítő kényelmet nyújt. Az épülethez továbbá egy grill sarokkal, bográcsozóval ellátott pompás kert is kapcsolódik, ahol akár minden este élvezhetjük a nagy társaságot és a finom ételeket.

Balatonfüred

A Balaton északi partja tökéletes választás mindazok számára, akik a vízparti kikapcsolódás mellett a természet közelségét, a változatos tájak bejárását és a balatoni boros pincék sokszínűségét is szeretnék kiélvezni.

Ez az erdő mellett, varázslatos és békés környezetben elhelyezkedő kétszobás balatonfüredi ház 1 szobájával, nappalijával és két fürdőszobájával 4 fős társaságok számára a legideálisabb. Hatalmas, gondosan kialakított, rendezett kertjében a szalonnasütögető, a pihenők és a két boros pince gondoskodik a tökéletes hangulatról. A nyaraló adottságai és tágas kertje lehetővé teszik a zsúfolt nyaralóövezetből való visszavonulást, és a természet közelségének megnyugtató hatását szűk családi vagy baráti közben.

Zamárdi

Ez az újszerű teraszos nyaraló közvetlenül a Balaton partján található Zamárdiban, melyből örök panoráma nyílik a Balaton vizére, valamint a Tihanyi-félszigetre. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a vízibicikli- vagy csónakbérlés, a szörfözés, gokartozás vagy a kalandparkozás mindössze egy karnyújtásnyira elérhető, így a kisgyermekes családok könnyedén kiélvezhetik a Balaton nyújtotta szolgáltatásokat.

A gyönyörű modern berendezés maximális otthoni kényelmet biztosít a lakók számára, bérlése pedig nem csupán a nyári hónapokra, hanem akár egész évre is lehetséges. A két hálószoba és nappali, valamint a gépesített felszereltség az egész család számára megfelelő lakhatást kínál, így a nyaralás akár több hónapos kikapcsolódássá is bővíthető.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6616203356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása