Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nyílt nap a Metrodom City Home lakóparkban!

2020. október 08. 10:43 - KB_Dorka

Átadták a 2009 óta fejlesztés alatt álló City Home legutolsó, L-M ütemét! A 9. kerületben a lakópark kiépülésével egy új, modern városnegyed jött létre, ahol minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő otthont. Regisztráljon és jöjjön el a nyílt napra október 16-17-én és nézze meg a főváros új városnegyedét!

Belvárosias hangulat

A City Home lakópark Középső-Ferencvárosban található, mely az elmúlt 20 évben rohamtempóban alakult át, köszönhetően a jól átgondolt rehabilitációnak. Ennek eredményeképpen a fővárosban élők vagy az ide látogatók is szívesen töltenek el időt a város ezen részén. Az új városnegyed a belváros hangulatát idézi, ugyanis gyalogtávolságban elérünk mindent a környéken. A lakópark közelében számos látnivaló és kikapcsolódási lehetőség van, többek között a Millenniumi Kulturális Központ a Nemzeti Színházzal és a Ludwig Múzeummal.

Legyen szó ügyintézésről vagy bevásárlásról, a Lurdy házban mindent megtalálunk, amire szükségünk van, ráadásul a pláza pár perces sétával elérhető.

A lakópark építése során új utak, utcák jöttek létre, melyek mindegyike díszburkolatot kapott, az utcafrontokon pedig üzletek nyílhatnak új munkahelyeket teremtve.

Okosotthonok

A ház 9 emelete mellett az egyik saroktömb 5 szintes, annak érdekében, hogy a lakások kellően világosak legyenek. Összesen 349 új otthon található a két új ütemen, ahol az 1-2 szobás lakások mellett 3-4 szobás, nagyobb családosok számára alkalmas lakások közül lehet válogatni. Most érdemes megnézni az elérhető lakások listáját, mert 2 vagy annál több szobás lakás vásárlása esetén 2 vagy 4 millió forint kedvezmény járhat.

A lakásokban az okosotthon rendszer beszerelésével a szobák hűtése és fűtése is igen egyszerű és gazdaságos, valamint a nyílászárók és a világítótestek állapotának kezelése is könnyedén irányítható, akár távolról, egy mobiltelefon segítségével is. A City Home L-M épületeibe a korábbi ütemekhez képest már arcfelismerő videókaputelefon is beépítésre került, amely automatikusan engedi be a lakóparkba a haza érkezőt.

teto.jpg

Közösségi terek és mélygarázs

Számos olyan tér található a City Home L-M-en, amelyet valamennyi lakó használhat szabadidejében, ilyen pl. a tetőterasz, ahol a fiatalok és idősebbek egyaránt pihenhetnek a grillező- vagy napozóteraszon. A tetőterasz mellett a zárt, közösségi nappali is az ott élők kedvenc pontjává válhat. A lakóparkhoz tartozik egy játszótér, ahol biztonságos játékok és parkosított környezet garantálják az önfeledt szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

kozossegi.jpg

A Metrodom a ház -1. szintjén és a földszinten mélygarázst alakított ki, amelyek külön megvásárolhatók az autóval közlekedők számára.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7016229182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása