Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Legolcsóbb lakások Budapesten! Csapj le rájuk

2020. október 13. 10:15 - KB_Dorka

Több év belvárosban élés után sokan döntenek úgy, hogy nyugodtabb környezetben szeretnék tölteni a mindennapjaikat. Látható is a tendencia és a természetes vándorlás, miszerint a fiatal pályakezdők az életbe, nyüzsgésbe szeretnének élni, ahol minden gyalogtávolságon belül elérhető, akik pedig szeretnék elkezdeni saját családi életüket vagy már nem bírják tovább a belváros zaját, kiköltöznek a külvárosba. Azoknak szeretnénk segíteni mai válogatásunkkal, akik pont ebben az életszakaszban vannak és elgondolkodtak rajta, milyen jó is lenne egy saját ház kis kerttel.

Az azonnal költözhető bútorozott házakért olvass tovább.

XX. kerület

A 20. kerület Pesterzsébet egyik csendes utcájában eladó egy 29 m2-es családi ház. 3 éve a házat teljesen felújították, új nyílászárókat, biztonsági ajtót és vezetékeket szereltek be. Igényesen karbantartott és berendezett 1 szobás ház. A házban található teljes bútorzat beleértve a konyhabútort és a kiegészítőket is ajándék a jelenlegi tulajdonosoktól, melyért mindössze 16,4 millió forint vételár megfizetése szükséges.

XXI. kerület

Csepelen a Petőfi utcában kínálnak megvételre egy sorházi lakást 19,9 millió forintért. A ház alapterülete 43 m2, ami egy konyhából, egy nagy nappaliból és egy galériából tevődik össze. Szép és igényes bútorokkal lett berendezve ügyelve arra, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni a lakásból. Az ingatlanhoz tarozó kert 62 m2, ahol egy kerti sütögetőt találunk, valamint a nagy nyári melegben kellemesen hűsölhetünk a házhoz épített fedett teraszon.

XIX. kerület

Kispest Óvárosi részén egy 4 lakásos rendezett udvarban eladó egy 46 m2-es lakás 21,9 millió forintért. 2019-ben teljeskörűen felújították, ennek köszönhetően új nyílászárók és egy biztonsági ajtó lett beszerelve. A ház bútorzata modern és igényes, a legtöbb hely kihasználására törekedtek, így az egy szobás lakás egy teljesen komfortos házrésszé alakult. A ház saját terasszal is rendelkezik, mely a közös udvarra néz, de okos ötletekkel ezt is teljesen intimmé tudjuk varázsolni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5316237254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2020.10.13. 12:27:22

VAN HÚÚÚSZ F-TOM....JÖHET !!!!! :o)))))
süti beállítások módosítása