Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nézz körül egy modern, városias lakóparkban!

2020. október 15. 08:14 - KB_Dorka

Budapest egyik legérdekesebb lakóparkja kínál különleges lehetőséget a lakáskeresők számára: a Metrodom nyílt napot tart a City Home L-M ütemén! Látogass el 2020. október 16-17-én a nyílt napra és tedd fel személyesen kérdéseidet értékesítőiknek!

mtrdmcitylm_mwp_4596.jpg

Október 16-án, pénteken és 17-én, szombaton 10:00 és 17:00 óra között minden érdeklődőt szeretettel vár Ferencváros egyik legújabb lakóparkja. Ezen a két napon az érdeklődők bejárhatják a kész épületet, megtekinthetnek egy mintalakást, valamint a közösségi tereket. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogy néz ki élőben jövőbeli otthonod, regisztrálj az eseményre!

A Metrodom City Home az egyik legnagyobb, egységes arculattal rendelkező fejlesztés a IX. kerületben, amelynek építését 2009-ben kezdték meg és 2020-ra az utolsó két ütem, az L-M lakótömb is átadásra kerül. A ház építése során a fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy a lakópark olyan közösségi tereket is magába foglaljon, ahol az itt élők bármikor kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek, gyermekeikkel együtt.

Az épület tetején található közösségi nappaliban bármikor összejöhetnek és beszélgethetnek a lakók, így az ide költöző családok jó kapcsolatot alakíthatnak ki egymással. A lakópark tetején ráadásul emellett egy parkosított tetőteraszt is találunk, ahol, amellett, hogy pihenhetünk, kisebb összejöveteleket is tarthatunk, akár saját baráti társasággal, és még grillezésre is lehetőség nyílik a biztonságosan kialakított grillsaroknak köszönhetően.

A nyílt napon megnézhetjük a berendezett mintalakást a beépített bútorokkal és ötletes megoldásokkal, amelyekből izgalmas ötleteket meríthetünk majd saját otthonunk berendezését illetően. Sokak számára nehezen elképzelhető egy üres lakásról, hogy majd hogyan is fog kinézni bútorozás után, a Metrodom éppen ebben szeretne segítséget nyújtani, hogy a lehető legtöbbet tudjuk majd kihozni új otthonunkból. A lakások most rendkívüli akció keretén belül akár 2-4 millió forintos kedvezménnyel is megvásárolhatóak!

Az alábbi videó remekül bemutatja a társasház minden fontos szegletét:

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1516237422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexAston 2020.10.15. 10:51:16

Sosem értettem, miért jó egy zajos, koszos betondzsungel közepén lakni, ahol se zöld, se csönd nincs, de legalább minden környezeti (nem madárcsicsergés) zaj behallatszik. Ráadásul aranyáron.

tompus 2020.10.15. 12:16:59

Egy panellakótelep zöldebb és tágasabb.
süti beállítások módosítása