Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

A legjobb budapesti lakások 30 millió körül

2020. október 27. 10:15 - KB_Dorka

Budapest belvárosában számtalan eladó lakás áll rendelkezésre a lakáskeresők számára. Nem csak az új építésű lakások nézhetnek ki ízlésesen, rengetek hangulatosan berendezett használt lakás került eladó sorba az utóbbi időben. Összegyűjtöttük a legjobb azonnal költözhető lakásokat a legmodernebb berendezéssel.

1. XIII. kerület

A 13. kerület Újlipótvárosban tulajdonostól eladó egy felújított 37 m2-es lakás. A felújítás során új légkondicionáló és riasztó berendezés lett beszerelve. Fiatalos és vidám megjelenése egy pár számára ideális kezdő lakásnak vagy befektetésnek is kiváló lehetőség. A Szent István park és a Lehel téri piac is néhány perc sétára található és közlekedésileg is kedvező, hiszen a M3-as metró Dózsa György úti megállója 2 percre van, de egy autó számára ingyenes parkolás is biztosított az adott zónában. A lakáshoz a pince szinten egy tároló is tartozik, amit a vételár (32,9 M Ft) tartalmaz.

2. VII. kerület

7. kerület Erzsébet város részén a Keleti Pályaudvarhoz közel különleges belső kialakítással eladó ez a 38 m2-es földszinti lakás 23,9 millió forintért. A lakás belmagasságának köszönhetően egy 18 m2-es állógalérián lehet berendezni a hálószobát, de akár egy otthoni irodának is helyet adhat. A nappalit és a konyhát összekötő lépcső egyedi megoldás, ami feldobja a lakás hangulatát. 

3. XII. kerület

A Királyhágó tér közelében található ez a szintén felújított 34 m2-es lakás 29,9 millió forintért. Saját kertrésszel, ami a közös résztől teljesen elkülönített részen található. Az ablak erre a csendes kertre néz, így egyáltalán nem zajos a lakás. Felújítás során új és magas minőségű fürdőszoba bútort kapott és jelenleg a tisztasági festés zajlik, hogy az új tulajdonos egy friss és letisztult lakásba érkezhessen.

4. XIV. kerület

Végül egy 14. kerületi lakást hozunk bemutatásra, Zuglóban a Herminamező közelében található 41 m2-es lakás. A 2 szobás, amerikai konyhás nappali és egy szobás, ingatlan a 3. emeleten helyezkedik el. A felújítás eredményeként a villany vezetékek és a fűtés cseréje történt meg. Jól szigetelő műanyag ablakainak köszönhetően a hőmérséklet ideális a lakásban és a zaj beszűrődésétől sem kell félni. A lakás kedvező áron 30,65 millió forintért megvásárolható.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr4416258182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexAston 2020.10.27. 13:14:41

Tehát millió közeli nm áron sötét kis lyukakat adnak, és ezek olyan jó vételek...?
süti beállítások módosítása