Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

A hónap legszebb eladó ingatlanjai magánhirdetőktől

2020. november 10. 10:25 - KB_Dorka

Az ősz beköszöntével sorra jelennek meg az újabb ajánlatok a Költözzbe.hu oldalon, melyek között nem csak ingatlanirodák hirdetéseit lehet megtekinteni. Számtalan magánhirdető tölti fel eladó ingatlanját az oldal kínálta kedvező feltételeknek köszönhetően. Most ezek közül mutatjuk be kedvenceinket.

1. Székesfehérvár

Székesfehérváron tulajdonostól eladó ez a frissen felújított családi ház 69 millió forintért. A 100 m2-es ház földszintjén találjuk a konyhát, nappalit és étkezőt, valamint egy zuhanyzós fürdőszobát. A konyhában található bútorzat új és garanciás, ami igaz a fürdőszobai bútorokra is. Egy fa lépcsőn jutunk fel a beépített tetőtérbe, ahol további 3 hálószobát és egy fürdőt találunk.

2. Pesterzsébet

A 20. kerületben eladó egy 60 m2-es lakás modern belső kialakítással. A csendes kertvárosi övezetben fekvő kényelmes elrendezésű 3 szobás ingatlan mindössze 24,9 millió forintba kerül. A földszinten egy tágas amerikai konyhás nappali ketkapcsolattal áll rendelkezésre. A térkövezett terasz lehetőséget nyújt a kinti étkezésre jó idő esetén. A nappaliból induló lépcsőn felérve 2 külön bejáratú szobát találunk, mely mindegyike klimatizált.

3. Újlipótváros

A Váci úthoz közel a 13. kerületben eladó ez a modern fiatalos egyszobás lakás. 2008-ban épült a társasház, melynek a 4. emeletén található 37 m2-es ingatlant kínál eladásra a tulajdonos. Teljeskörű felújításon esett át pár éve, aminek köszönhetően a falak új színt a padló pedig új parkettát kapott. Remek vétel lehet fiatal párnak kezdő lakásnak, akik szeretik a belváros adta előnyöket.

4. Belső Terézváros

Az egyik legújabb ajánlat a Zichy Jenő utcából mindössze két napja került fel portálunkra. A felújítási munkálatok egy hónapja fejeződtek be, igényes, új berendezést kapott az ingatlan. A földszinti két szobás 56 m2-es lakás remek infrastruktúrának örvend, pár perc alatt érhető el az Andrássy út, Oktogon vagy az Arany János utcai metrómegálló. Tágas nappali-étkező és egy hálószoba kapott helyet, melyben egy leválasztással gardróbszoba is kialakításra került.

 

További információk a magánhirdetés előnyeiről ide kattintva érhető el!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3416279394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása