Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Debreceni luxusház? Igen, van!

2020. november 12. 12:03 - KB_Dorka

Kicsit elbarangolunk Budapestről és megmutatjuk hazai nagyvárosunk Debrecen egyik kiemelkedő ingatlanját. A Költözzbe.hu oldalon számtalan hasonló adottságokkal rendelkező családi ház várja új tulajdonosát, akár olyanok is, amik a napokban kerültek fel ajánlataink közé. A szűrő beállításoknak köszönhetően pedig percek alatt megtalálhatjuk a számunkra megfelelő ingatlant!

Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb települése területét tekintve, de népessége szerint Budapest után a második helyen áll több, mint 200.000 lakosával. Ahogy minden nagyvárosban itt is megtaláljuk a különböző lakóövezeteket, lakótelepeket és zöldövezeteket. Most a kertvárosból mutatunk be egy hatalmas luxus családi házat, ami mindenképpen helyet igényel a blogunkban.

A 2003-ban épített ház 9 évvel később 2012-ben tovább lett bővítve, így egy hatalmas, majdnem 2000 m2-es telken fekszik a 494 m2-es minden igényt kielégítő ingatlan. A főépület alatt egy 165 m2-es szuterén szint található, ami helyet ad egy kis wellness részlegnek a szaunával, pihenőszobával és szoláriummal, de emellett 2 autó parkolására is van hely és ami a legjobb egy saját borospincét is használatba tudunk venni, ahol kellemes időt tölthetünk el családunkkal és barátainkkal.

A ház különleges, egyedi stílusban épült figyelembe véve a praktikusságot. A központi résznek említhető 70 m2-es nappali és konyha stílusa magával ragadó. Innen nyílnak a gyerekszobák és a saját fürdővel és gardróbal ellátott szülői háló. 

A bővítés során létrejövő  új házrész több szegletében is végezhető otthoni sportolás. A kertben lévő fűthető medence mellett találunk egy 78 m2-es edzőtermet játszósarokkal, így a gyerekek és a fenőttek is sportolhatnak egyidőben. 

Az épület korszerű technikával készült ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a fa keretes nyílászárók, hőszigetelés és mindemellett 10 napkollektor is segít a ház energiaellátását. Az új házrészben a hagyományos radiátorok helyett plafon hűtő-fűtő rendszer lett kiépítve, így helyet spórolva nagyobb tér áll rendelkezésre. Az ingatlan akár teljes bútorzattal és felszereltséggel eladó 339 millió forintért.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8816273810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása