Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Irány a kertváros, már 46 millióért is kapsz kertes házat Budapesten!

2020. december 08. 10:07 - KB_Dorka

Budapest külső kerületei mindig nagyon kedveltek, hiszen egyszerre lehetünk közel a belvároshoz, ám mégis egy csendes élhető környéken tölthetjük szabadidőnket. Nem csoda, hogy egyre fejlődnek ezek a kerületek és teszik még inkább barátságosabbá közterekkel és parkokkal az ott élők számára.

Bármilyen okból is kifolyólag döntünk úgy, hogy kertes házba szeretnénk költözni számtalan remek eladó házból tudunk válogatni, melyek közül most bemutatunk néhány igazán kedvezőt. Könnyen lehet, hogy a kiválasztott álomház vételára meghaladja a rendelkezésünkre álló keretet, de az OTP lakáshitelei segítségünkre lehetnek ebben a helyzetben.

XVIII. kerület

Pestszentimre közkedvelt részén fekszik ez a medencés 450 m2-es családi ház, mely 120 millió forintért eladó. Nagy terek jellemzik a házon belül és kívül is, kezdve a parkosított kerttől egészen a garázsig. Összesen 5 hálószoba, 2 fürdő, gardrób és spejz található a házban, emellett a pince szinten egy szauna is helyet kapott. A Természethez tényleg közel helyezkedik el, pár perc sétatávolságra van egy kiserdő, ahol a kutyasétáltatás mellett sportolhatunk is. 

XVII. kerület

Felújítandó családi ház eladó Rákoscsabán 46,5 millió forintért. 134 m2-es ingatlan két házrészt foglal magába, melynek két külön bejárata is van, így a ház körbejárható. Régi stílusú ház, de átalakítással moderné varázsolható. Előnye, hogy déli fekvésű, így nagyon világos minden helyisége, valamint rendezett kertjében nyári konyha és műhely található. 

XXIII. kerület

És a végére hagytuk a legjobbat Soroksárról egy 240 m2-es családi házat csupán 75 millió forintért. Az 500 m2-es telken a 3 szintes házon kívül helyet kapott egy 25 m2-es medence és egy épített kemence is, ezen kívül egy teljesen különálló egyszobás összkomfortos házrész is. A főépület pince szintjében kondi, szauna és masszázs kabin segít kikapcsolódni. Földszinten találjuk az étkezőt, konyhát, nappalit és az emeleten helyezkednek el a hálószobák és a fürdő. A padlás szigetelt, így igény esetén az is beépíthető.

Tetszenek az ingatlanok, de hitelre lenne szükséged, hogy megvedd? Nézd meg az OTP lakáshiteleit, ami biztosan segít megoldást találni! További információt ezen a linken találsz.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr4316318342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almandin 2020.12.08. 16:53:53

Sokkal kevesebbért is lehet házat kapni Budapesten. Ebben a cikkben (hirdetésben) csak a nagy, drágább kategóriát jelentették meg.

Andy73 2020.12.08. 17:39:48

Nos, a három kép közül kettő tényleg vonzó, medencés ház, de azok sokkal drágábbak, az első 120 milliós.
A 46 milliós ház pedig a szöveg szerint felújítandó, tehát a felújítással együtt már az is sokkal többe kerülne. Szépen becsomagolták a másik kettő közé...
Kb. olyan, mintha egy régi Opelt egy új Mercedesszel és Volvóval együtt hirdetnének, hátha úgy megveszi valaki.

AlexAston 2020.12.11. 08:34:38

Ráadásul ezek brutális havi rezsivel rendelkező házak, főleg fűtés/hűtés szempontjából
süti beállítások módosítása