Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kell egy kis kert, de nem túl nagy? Vegyél sorházat!

2020. december 17. 11:57 - KB_Dorka

A sorházaknak megvan a maga előnyük, hogy miért érdemes őket választani a társasházi lakás vagy a kertes családi házzal szemben, viszont tisztában kell lennünk a hátrányaival is. Előny, hogy kapunk egy teljesen saját kis kertrészt, ahol a gyerekek játszani tudnak, a háziállatoknak is kedvező, valamint kerti party szervezéséhez is ideális, nem kell annál nagyobb. Viszont számolni kell azzal is, hogy csak úgy, mint a társasházaknál közös elválasztó falak lesznek a szomszédokkal és nem lesz teljesen intim a kertünk. Viszont, akinek nincs kedve se ideje a nagy kertet gondozni egy ilyen méretű füves rész ideális választás. 

XVI. kerület

Mátyásföldön találtuk ezt az 51 m2-es tudatosan kialakított lakást, ami 49,9 millió forintért megvásárolható. A házhoz tartozik egy 30 m2-es előkert és egy 63 m2-es saját tulajdonú hátsó kert is, ami kellő nagyságú akár egy kisebb medence építéséhez is. Az amerikai konyhás nappaliból nyílik minden további helyiség, így ez a tér a lakás központi helye. A nagy padlástérnek köszönhetően a tárolás nem jelent problémát, szükség esetén pedig beépíthető.

X. kerület

Kőbányán, Óhegy városrészén eladó ez a 115 m2-es emeletes sorház. 2009-ben teljesen felújították az ingatlant, így nagyon jó állapotban adja tovább jelenlegi tulajdonosa. 4 hálószoba kapott helyet, így nagyobb családok is kényelmesen elférnek benne, igaz a felső szint tetőtéri, ami okozhat némi problémát. A házhoz tartozik továbbá egy nagy kert, ami tovább növeli az életteret és egész kedvező áron 63 millió forintért meg lehet vásárolni.

XXIII. kerület

Soroksár kertvárosában kínálkozik egy remek lehetőség, aki nyugodtabb környezetben, zöldövezetben szeretne lakni. Egy 63 m2-es sorházi lakás került eladó sorba 42,9 millió forintért. A többi lakáshoz képest jó adottságokkal rendelkezik, mert egy 30 m2-es terasszal büszkélkedhet, amit jelenlegi tulajdonosai műfűvel ötletesen kerti hangulatú terasszá varázsoltak. A tetőtéri beépítéssel együtt 2+1 félszoba áll rendelkezésre.

X. kerület

Szintén Kőbánya kertvárosában eladó egy 115 m2-es sorház, ami garázzsal együtt 67 millió forint. 3 hálószobája révén családoknak ideális választás, valamint kellő méretű a fürdőszoba is. Hangulatos, jó megjelenésű az ingatlan kívülről és belülről is, jó elosztásának köszönhetően nincs zsúfoltság érzés. A garázs közvetlen a házhoz van építve, így biztonságos és az autónak is megfelelő védelmet nyújt. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr4616347252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci_52 2020.12.17. 14:38:59

A XVIII. kerületben a Gilice tér környékén, a Kétújfalu utcában vagy a XVII. kerületben a Madártelepen legalább olyan jó sorházak vannak, mint a cikkben látottak.
süti beállítások módosítása