Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Idén érdemes lesz új építésű lakást vásárolni

2021. január 07. 10:36 - KB_Dorka

2021. januártól ismét érvénybe lépett az új lakásokra vonatkozó 5%-os ÁFA mértéke. Ez sokak számára kedvező lehet és a már megépült vagy még építés alatt álló új építésű házakra ismét nagyobb lesz a kereslet.

Az új építésű ingatlanok jó hosszútávú befektetések, mert saját célra is évekig megfelelnek, de a későbbiekben kiadási céllal is lehet őket hasznosítani. A belvárosi lakásokra mindig is nagy volt a kereslet a fiatal egyetemisták és munkakezdők körében, akik hosszú távú bérlők. 

A kormányi rendeletnek köszönhetően a CSOK és lakásfelújítási támogatás mellett az új építésű lakóházak lakásai is kedvezményben részesülnek januártól. Mindenekelőtt érdemes alaposan utánajárni, mik a feltételei annak, hogy kedvezményben részesüljünk, erre ezt a cikket ajánljuk figyelembe. Annak érdekében, hogy a számunkra tökéletes lakást találjuk meg időben el kell kezdeni a lehetőségek feltérképezését. Bemutatunk néhány idén átadásra kerülő szuper adottságokkal rendelkező lakóparkot ízelítőnek.

Harmony Terrace

A 13. kerület nagyon kedvelt mind az emberek részéről, mind pedig a beruházók is szívesen építkeznek oda, ezáltal egyre fejlettebb a kerület. A Harmony Terrace nem hiába kapta a nevét, a képen is látszik milyen nagy erkélyeket és teraszokat terveztek a 7 emeletes lakóházban. Belső kert és tetőkert is gazdagítja az ingatlant, ahova a lakók bármikor kimehetnek majd. 1-4 szobás lakások lettek kialakítva, jó tájolással, így kíváló a benapozottsága, melyek vételára 33,2-99,8 millió forint közé esik. Még 19 lakás elérhető, köztük olyanok is melyre CSOK igényelhető, átadása 2021. 3. negyedévében várható.

Sunny Side Residence

A 9. kerületben épül a 7 emeletes 71 lakásból álló társasház, melynek várható átadása idén év végén következik be. Jelenleg még 19 lakás elérhető az állományból, de érdemes sietni, mert közkedveltek az 1-4 szobás lakások. 27,8-92,2 millió forint között mozog a lakások vételára, de 3 vagy 4 szobás lakásokra igényelhető CSOK. Mindegyik lakáshoz tartozik egy kis loggia vagy balkon, így élvezhetik az ott lakók a napsütést.

Sasad Resort Hilltop

Végül a Budai-hegyek lábánál fekvő 4 épülettömbből álló lakóparkot mutatjuk be. Összesen 112 lakás található a telken és kizárólag a lakók számára élménypark, foci és kosárpálya is megtalálható. Gyermekes családok számára ideális, hogy biztonságos környezetben tudhatja gyermekeit és nem kell messzire menni egy játszótér eléréséhez. Az 1-5 szobás lakásokból már csak 8 db elérhető, így érdemes gyorsan lecsapni a számunkra kedvezőre. Itt is érvényes a CSOK a nagyobb lakásokra és van amelyik saját kertkapcsolattal is rendelkezik. A lakások ára 34,3-140,3 millió forint között mozog. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3616373946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása