Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nagy a család? Ezekben a lakásokban tuti elfértek!

2021. január 12. 09:43 - KB_Dorka

Hoztunk egy kis segítséget az ingatlankeresőknek, akiknek fontos kritérium a megfelelő mennyiségű hálószoba a jövendőbeli lakásukban. Nagyon sok 3-4 vagy annál több hálószobával rendelkező lakás elérhető a portálunkon, de kiválogattuk azokat, amelyek ár-érték arányban is kiváló választás lehetnek.

1. Pomáz

Pomázon egy 137 m2-es lakás eladó, ami akár két generáció számára is otthon teremthet. Nagyon jó állapotban lévő házról beszélhetünk, ami igényes belső kialakításnak örvend. A -1. szinten található egy teremgarázs, ami egy autónak biztosít helyet, valamint egy szoba, mosdó és előszoba. A földszintre érkezve a konyhát, nappalit, előszobát, teraszt és egy fürdőszobát érünk el. A tetőtérben találjuk a hálószobákat és egy fürdőt. A lakás vételára 79,9 millió forint.

2. Biatorbágy

Biatorbágyról szinte csak jó dolgokat lehet hallani, hogy milyen igényes és kulturált a környék, élhető, barátságosak az emberek stb. Éppen ezért, akinek vonzó ez a környék, megmutatjuk ezt a 96 m2-es 4 szobás lakást. Mindössze 59 millió forintba kerül, tárolóval és teremgarázzsal együtt. 3 hálószoba található benne, ezen kívül amerikai konyhás nappali, erkély, ami a zöld, erdős területre néz. 

3. II. kerület

A 2. kerületi kertvárosban eladó egy két szintes társasház felső szintjén lévő 167 m2-es panorámás lakás. Különleges hangulatot hordoz magával a tetőtérben kialakított lakás a sok fa burkolattal és ötletes megoldásokkal. A lakás körül több erkély is található, amiket jól ki lehet használni a melegebb évszakokban. Az épület alatt teremgarázs segíti a mindennapokat lakásokként két autó számára biztosít parkolást. A lakás vételára 99 millió forint.

4. VII. kerület

A felújítás alatt álló, egyre szépülő Városliget közelében eladó ez a nagypolgári saroklakás. Remek fekvésének köszönhetően nagyon világos és tágas az ingatlan. Jelenleg 107 m2, de igény esetén két külön lakásra is bontható, hiszen külön bejárattal rendelkeznek. 5 szobával rendelkezik jelenleg, melyek igény esetén hálószobává, gardróbbá vagy nappalivá alakíthatók. Vételára igazán kedvező 64,9 millió forint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8016385338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása