Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kandalló - az otthon melege felturbózva

2021. január 14. 11:48 - KB_Dorka

Akinek már volt szerencséje télen egy parasztház cserépkályhája mellé bekucorodni az tudja, mennyire jól tud esni egy hideg téli nap után. A legtöbb házban ma inkább kandallót építenek alternatívaként, ami talán még egy fokkal növeli az élvezetet, hiszen gyönyörködhetünk a tűzben is.

Mutatjuk kedvenc ingatlanjainkat a kínálatból, amikben már kiépített kandallók tündökölnek.

Győr melletti településen, Öttevényben eladó egy 214 m2-es kétszintes családi ház. A képen látható gyönyörű kandalló segíti a ház fűtését a hideg időben. 4 hálószoba elegendő helyet biztosít nagy családok számára is. 1983-ban épült a ház és azóta folyamatos karbantartáson és felújításon esett át, így teljesen korszerű épület. 

Ennek a Nagykállói háznak a nappalijában szintén megtalálható egy modern kandalló. Nagyon újszerű állapotban várja új tulajdonosát Nyíregyháza mellett ez a 118 m2-es családi ház. Az ingatlan 4 hálószobával és 2 fürdőszobával is rendelkezik. Jó benapozottságú, világos lakás, melynek ablakain keresztül nézhetjük a parkosított kertet.

Gödöllőn csupa világos színekkel berendezett kétszintes, alápincézett családi ház eladó. A 260 m2-en nagy tágas tereket alakítottak ki, vendégszobát és nagy hálószobákat a kényelmes mindennapokért. A telekre 3 gépkocsinak elegendő hely van, amiből egyik egy fűtött garázsba állhat be. Nyáron a nappalit egybe lehet nyitni a terasszal, így egy hatalmas nyitott tér áll rendelkezésünkre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6316388010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása