Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Készülj időben a nyárra!

2021. február 09. 09:06 - KB_Dorka

Kezdj el nézelődni időben, hogy nyárra már biztosan egy saját nyaralóval rendelkezz, ahol a jelenlegi vírushelyzettől függetlenül töltheted el a nyaradat. Balatonon minden évben rengeteg eladó házat hirdetnek meg, amik közül válogathatnak az érdeklődők. Most mutatunk pár ízelítőt a Balaton Északi-partjáról.

Balatonalmádi

A 100 m2-es ház újszerű állapotban balatoni panorámával rendelkezik, valamint a telken található egy 57 m2-es vendégház is. Remek adottságokkal rendelkezik, hogy saját célra nagy családoknak vagy kiadási céllal is használható legyen. A kert félig térkövezett, ahol kerti sütögető lett kialakítva, de elegendő hely maradt, ahol játszani vagy napozni lehet. A 7 szobás ingatlanban kényelmesen el lehet férni, külön hálószobák és fürdök lettek kiépítve. 

Balatonfüred

Balatonfüreden a parttól távolabb, csendes környéken eladó egy panorámás családi ház. Majdnem 200 m2-es ingatlanban 6 szoba található. 4 szinten helyezkednek el a szobák, így nagyon magas az épület, ennek köszönhetően a legfelső szint örökpanorámás. A strand csupán 10 perc alatt elérhető, a közelben bevásárlási lehetőségek adottak. 

Balatonlelle

Szerkezetileg ép, de esztétikai felújítást igénylő nyaraló eladó Balatonlellén közel a vízparthoz. Csendes, barátságos övezetben található az ingatlan. 128 m2-en 4 szoba helyezkedik el, ebből adódóan nagy terek jellemzik, de a felújítás során tetszés szerint alakítható. Nagy telken fekszi, ami jó adottságokkal bír, egy melléképületnek is helyet ad, ami vendégházként vagy szuterénként is használható. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3316419734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása