Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Lakópark csúszdaparkkal és családias otthonokkal Budapesten

2021. április 28. 07:59 - annazsanett

A XIII. kerületi Madarász és Szobor utca sarkán épült fel a Metrodom Madarász38 lakópark, amely korszerűségének, felszereltségének és szolgáltatásainak köszönhetően a legnagyobb kényelmet nyújtja a belvároshoz közel, mégis zöldövezetben.

mdrsz38_20201022_mwp_4186.jpg

Otthon, mindenhez közel

A XIII. kerület, Budapest egyik legnépszerűbb lokációja, az utóbbi években látványos megújulásnak és fejlődésnek indult. Kiemelkedő infrastruktúra jellemzi, hiszen a megújuló 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója 5 perc sétára található a lakóparktól, a Váci úton keresztül pedig percek alatt a városközpontban lehetünk autóval. A Margit-sziget és a Duna-part is egy karnyújtásnyira helyezkedik el, ez komoly vonzerő lehet azok számára, akik szeretnének a természet közelségében élni. Rengeteg iroda és pláza is fellelhető a kerületben, és a bevásárláshoz sem kell messzire mennünk. A lakópark földszintjén is találhatók különféle üzlethelyiségek, köztük egy nemrégiben nyílt pékség is üzemel.

mdrsz38_20201022_mwp_4214.jpg

Lakópark mini csúszdaparkkal

A családias hangulatú Metrodom Madarász38 lakóparkban 5 elkülönülő lépcsőházban találhatók az azonnal költözhető lakások, egy-egy lépcsőházban pedig 55-60 lakás került kialakításra. A lakások optimális választást nyújtanak egyedül élők, párok és családosok számára egyaránt. Az épület alatt teremgarázs helyezkedik el, ahol kedvezményes áron vásárolhatnak a lakók kamerarendszerrel ellenőrzött gépkocsibeállót a lakásuk mellé. Az elektromos autóval rendelkezők számára is jó hír, hogy van lehetőség e-autótöltésre is.

A zárt belső kertben a családosok, és főleg a gyerekek nagy örömére a pihenőpark mellett egy látványos játszóteret álmodtak meg, ahol egy fantasztikus mini csúszdapark is található! A szülők álma, hogy legyen a közelben egy játszótér, amit akár naponta többször is igénybe vehetnek és ehhez ki sem kell mozdulni a lakópark biztonságos közegéből.

A lakóparkban az egészségmegőrzés érdekében található még edzőterem és szauna is, amit a lakóparkban élők szabadon használhatnak.

mdrsz38_20201022_mwp_4189.jpg

mdrsz38_20201022_mwp_4217.jpg

Szolgáltatások és műszaki tartalom

Nem mindennapi, hogy egy ingatlanfejlesztő különösebb hangsúlyt fektessen arra, hogy olyan, közösen használható tereket építsen leendő lakói számára, amelyek kényelmessé teszik a mindennapokat. A Madarász38 lakóparkban kialakítottak egy közösségi nappalit játszósarokkal, ahol nem csak a felnőttek, de még a gyerekek is jól érezhetik magukat bármilyen napszakban.

A lakóparkban a 24 órás portaszolgálat és a kamerarendszer garantálja az ott élők biztonságát, és igazán megkönnyíti a parkba való bejutást az arcfelismerő kaputelefon is, amelyet nem lehet fényképpel vagy videóval manipulálni.

A lakópark minden egyes lakásában előre beépített okosotthon rendszer található, amelynek legnagyobb előnye, hogy automatizálni, illetve távolról is irányítani és ellenőrizni lehet a fűtés, a hűtés, a világítás, valamint a redőnyök állapotát, ami nem csak kényelmes, hanem energiát is spórol. A lakásokban a Dual Eco gazdaságos fűtésrendszernek köszönhetően a fűtési költségek is minimálisra csökkennek.

Az intelligens otthonban vezérelheted akár a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, amihez csupán egy okostelefonra vagy számítógépre van szükséged. A Metrodom által megépített lakásokban minden kizárólag a kényelmet szolgálja.

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr9116513092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyberPunK 2021.04.28. 10:14:48

@szívófej: Nem, a lakótelep nem egy szaunával és egy játszótérrel megspékelt x db tömbház volt, hanem értelmesen végigvitt településfejlesztés a boltoktól kezdve a parkokon/iskolákon át az állami/kormányzati egységekkel.

AlexAston 2021.04.28. 10:49:11

Persze, hogy lakótelep.
És hol a zöldövezet, ami a címben szerepel...? Mert ez egy betontömb, mesterséges műfűvel, egy beton dzsungel környék közepén.

AlexAston 2021.04.28. 10:50:54

@CyberPunK: a régi lakótelepek nagy részében egyébként volt tér a házak között. Ma meg egymás szájába néznek a lakások zöld meg semmi. És mindezt horribilis áron. Mégis megveszik a birkák. Nincs rájuk jobb szó.

CyberPunK 2021.04.28. 10:58:25

@AlexAston: Azzal még nem is lenne feltétlen baj, amit én nem értek, hogy miért csak ilyen élhetetlen fos kialakítások vannak? Amerikai konyha mindenhol, gardrób sehol, falfelület sehol. Újépítésű családi házaknál ugyanez. Élhetetlen vackok.

CyberPunK 2021.04.28. 11:52:08

@szívófej: A tragikomikus az, hogy élhetőség szempontjából messze jobbak, mint a kertvárosokban felhúzott monstrumok nulla kiegészítő infrastruktúrával.

De ugyanez van az agglomerációban is, ahol épültek a sok iker meg sorházak szétdarabolt telkeken, majd a kisgyerekesek rádöbbentek, hogy nincs már szabad hely az oviban/suliban.
süti beállítások módosítása