Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Belvárosi klasszikus: családi otthon Budán

2021. május 12. 08:29 - annazsanett

A budai oldal egyik legszebb kerületében, a II. kerületben, kínálják ezt a klasszikus kialakítású álomotthont.  A II. kerület hegyes-dombos területen helyezkedik el, egyedülálló módon közel a belvároshoz, így könnyen az ország egyik legelőkelőbb lakó övezete lett. Itt található többek között a Rózsadomb, Pasarét, Törökvész, Vérhalom és a Kurucles is. A kerület természeti értékekben is gazdag, a földrajzi adottságai révén több barlang, szikla, erdő és természeti látnivaló és kiránduló hely is található itt.

iikerulet1.jpg

Elhelyezkedését tekintve az ingatlan a forgalmas Margit körúton található, de mivel a Mechwart ligetre néz csendes. Az infrastruktúrát tekintve is remek elhelyezkedése van, pár perc sétára elérhető a közelben lévő Mamut bevásárlóközpont, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja és a Millenáris park kulturális komplexum. Ha a természetbe vagy sportolni vágynánk sem kell messzire mennünk, a Margit-sziget pár villamosmegállóra van a 4-es 6-os villamos vonalán. A tervek szerint a környék megújul, új életet lehelnének „Buda kapujába” a Margit körúton és környékén, ahol egy kulturális városrészt hoznának létre részben önkormányzati, részben civil részvétellel, valamint magánbefektetők segítségével. A Margit-negyed program az üresen álló önkormányzati ingatlanok hasznosításával érné el céljait.
fc0b60694b644eb1760bb65f17813c.jpg

A dupla komfortos, 86 négyzetméteres, első emeleti lakás 2014-ben teljes felújításon esett át. A bejárati ajtón belépve egy tágas előszobába érkezünk, innen nyílik az egyik hálószoba, a nappali és egy jelenleg gardróbként használt félszoba. Az előszobából nyíló hálószobához külön fürdőszoba is tartozik. Az amerikai konyhás nappaliban a világos fa parketta és fehér falak légiessé teszik a helyiséget, kellemes térérzetet biztosítanak. A színvilágot tekintve a fehér és fekete kontrasztja dominál, ezt egészítik ki a szürkés árnyalatok, illetve az itt-ott megjelenő markáns lila. A három és fél szobás lakás nappalijából és az egyik hálószobából is kiléphetünk a teraszra.

aaf2d9caa831519dcc2bfb10311730.jpg

iikerulet2.jpg

Az ingatlant reális áron, a környék átlagárának megfelelően kínálja a tulajdonos eladásra. Kiváló befektetés, hiszen ideális lehet családok számára, de akár irodának is megfelelő.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7716556852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blaubner 2021.05.12. 13:18:06

Álomotthon? :-)
Hát, nem tudom, a címre rákattintva kicsit mást vártam :-)

fél(re)értelmiségi 2021.05.12. 14:36:03

Kicsit túlhájpolt a leírás egy teljesen átlagos adottságú lakásra. Sőt, a Margit krt. kimondottan hátrány, ha Budáról van szó. De ettől függetlenül élnek nagyon sokan, akiknek ez álom marad és nem valóság.
süti beállítások módosítása