Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Madárcsicsergés és prémium okosotthonok Újbudán

2021. június 04. 09:20 - annazsanett

Budapesten, a XI. kerületi Őrmezőn a Mikes Kelemen utca és az Őrmezei út közötti területen épül a Metrodom Őrmező lakópark. Az ide költözőket ősfás telek és valódi kertvárosi harmónia várja tiszta levegővel, a főváros egyik méltán legnépszerűbb kerületében.

ormezo-00009.jpg

Elhelyezkedése

 A környék adottságainak köszönhetően a lakópark teljes egésze el van szigetelve a forgalmasabb utak zajától, emellett kiváló közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik. A Kelenföldi Pályaudvar mindössze két buszmegállónyira található, emellett a villamos és busz járatok, valamint metróvonalak is rendelkezésre állnak. A változatos alaprajzú lakások között a 32 négyzetméteres garzonlakástól a 118 négyzetméteres, 5 szobás nagyságú lakásig mindenféle lakásméret elérhető.
_asp3584-edit.JPG

Prémium szolgáltatások

A kertvárosi negyedben csend és nyugalom várja a lakókat, de nem csupán azért ideális családok számára is, mert a közelben óvoda és iskola is található. A klasszikus amerikai minta szerint épült lakóparkban összesen 189 lakás van, amelyek 7 darab négy emeletes épületben találhatóak, és az épületek között nagy méretű, szellős belső park húzódik, a gyermekek számára biztonságosan kialakított játszótérrel. Az épületek által közre fogott téren található a lakópark közösségi nappalija, amivel szemben egy szabadtéri élménymedence is helyet kapott; ennek melegéről a hulladékhőt felhasználva a lakópark hűtési-fűtési rendszere gondoskodik. A medence körül napozóteraszt alakítottak ki és amíg a szülők élvezik a napsütést, a gyerekek a parkban vagy a játszótéren kapcsolódhatnak ki. A belső parkban csak gyalogosan közlekedhetünk, autók nem zavarják a nyugalmat, mivel a föld felszíne alá vitt teremgarázsokba a telekhatáron lévő lehajtókon keresztül juthatnak be a gépkocsival közlekedők.

Nézze meg a lakóparkot a június 18-19-én tartandó nyílt napon, ahol megtekinthető lesz a wellness részleg, a szauna, fitneszterem, a kültéri medence, és egy mintalakásba is be lehet majd menni, így a lakópark szinte egésze bejárható lesz.

_asp3693.JPG

Műszaki tartalom

A Metrodom Őrmező nemcsak prémium szolgáltatásai miatt figyelemre méltó, hanem műszaki felszereltségét illetően is. A fűtést és hűtést a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco rendszere biztosítja, aminek köszönhetően a fűtési költségek valóban minimálisra csökkennek. Minden lakásban fejlett okosotthon rendszer lett kiépítve, amely garantálja, hogy bárhonnan ellenőrizhető és irányítható legyen a lakások fűtése, hűtése, világítása, valamint a nyílászárók állapota, akár az autóban ülve vagy a munkahelyre beérve, ehhez csupán egy okostelefonra vagy tabletre van szükség. A lakások alapfelszereltségéhez tartoznak továbbá a prémium szaniterek és csaptelepek, a legnagyobb gondossággal válogatva.

A nyílt napon az érdeklődők tehát betekintést nyerhetnek Őrmező prémium kategóriás lakóparkjába, és megismerkedhetnek a környékkel, valamint egy stílusosan berendezett lakással is. A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött.

ormezo-00011.jpg

ormezo-00011.jpg

_asp3652-edit.JPG

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7916580610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexAston 2021.06.05. 14:47:31

Madárcsicsergés, nem elhanyagolható autópálya zajjal...
süti beállítások módosítása