Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Új építésű otthonok, szobánként egy millió forint kedvezménnyel!

2021. augusztus 16. 09:46 - annazsanett

Egy új építésű lakás mindig jó befektetés. Most akár kedvezményesen is hozzájuthatsz álmaid otthonához a City Home L-M lakónegyedben és a Madarász38 lakóparkban! Már csak pár szabad lakás elérhető a Metrodom által kivitelezett épületekben.

mtrdmcitylm_mwp_4608.jpg

City Home L-M lakópark

Budapest IX. kerületében épült fel a City Home lakópark, ami a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen fekszik, ahol egy teljesen új, színes városnegyed alakult ki. A kivitelezés 2009-ben indult, a beruházás utolsó két üteme a Mester és a Máriássy utcák sarkán található, 349 lakásos épülettömb, amely 2020-ban került átadásra. Az azonnal költözhető lakások a Metrodom City Home L-M ütemén most akár 5 millió forint kedvezménnyel megvásárolhatók a fejlesztő különleges akciójának keretén belül.

mwp_0134.jpg

A IX. kerület az utóbbi két évtizedben látványos fejlődésen ment keresztül a tudatosan szervezett rehabilitációnak köszönhetően. Ezekhez a folyamatokhoz kapcsolódik a City Home L-M lakópark megépülése is, amelynek épületei között gyönyörűen karbantartott, békés hangulatú belső parkok húzódnak meg. A lakópark közelében található a Millenniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával, benne a Ludwig Múzeummal, emellett számos Duna-parti irodaház nyújt munkalehetőséget a környéken élők számára. A lakópark a közlekedést tekintve is kedvező helyzetben van: a pár perc sétára lévő 51-es villamossal akár 7 perc alatt a Nagykörúton lehetünk, de könnyen megközelíthetők az 1-es és a 2-es, és az újonnan megszervezett 2M jelzésű villamosok megállói is, emellett közel a 3-as metró Nagyvárad téri állomása, valamint a Csepeli és a Soroksári HÉV is.

mwp_0135.jpg

Az L épületben még 8, az M épületben már csak 4 szabad lakás várja új tulajdonosait. Az eladó ingatlanok között a 34 négyzetméteres garzonoktól a 124 négyzetméteres, családosok számára is kényelmes alapterületű lakásokig sokféle típusú otthont találunk, igényeinknek és elképzeléseinknek megfelelően.

A családosok számára az is fontos szempont lehet a lakások kényelmes méretei mellett, hogy a lakópark közelében számos oktatási intézmény is található. Az épületek környezetében óriási zöldterületen alakították ki a Metrodom City Home L-M parkját, és a gyerekek örömére egy játszóteret is. A körbekerített magánjátszótér nem csak esztétikus, és izgalmas a gyermekek számára, hanem biztonságosan lett kialakítva, így a gyerkőcök nyugodtan játszhatnak, mialatt a szülők társaloghatnak egymással.

mwp_0033.jpg

További extra különlegesség, hogy az épület tetején a lakók által használható közösségi nappali mellett egy csodálatos panorámát nyújtó tetőterasz került kialakításra napozó-, valamit grillterasszal együtt.

Amennyiben új építésű ingatlan iránt érdeklődik, érdemes a helyszínen megtekinteni a lakóparkot és környezetét, valamint az otthonosan berendezett bemutató lakást. Még több információért keresse fel a Metrodom weboldalát!

Madarász 38 lakópark

A Madarász és a Szobor utca sarkán épült fel a Madarász38 lakópark. Az új építésű otthonok korszerűségének és felszereltségének köszönhetően a legnagyobb kényelmet nyújtják a belvároshoz közel, mégis zöldövezetben.mdrsz38_20201022_mwp_4170.jpg

 

A XIII. kerület Budapest egyik legnépszerűbb lokációja, ami az utóbbi években szinte teljesen megújult. Tökéletes közlekedési lehetőségek és kiváló infrastruktúra jellemzi, hiszen a megújuló 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója 5 perc sétára található, a Váci úton pedig percek alatt a városközpontban lehetünk. A Margit-sziget, a Duna-part is egy karnyújtásnyira helyezkedik el, ez vonzóerő lehet azok számára, akik szeretnének a természet közelségében élni és sportolni. A bevásárláshoz sem kell messzire mennünk, pékséget ugyanis találunk a lakópark földszintjén, illetve a közelben számos üzletben intézhetjük el a mindennapi bevásárlást.

mdrsz38_20201022_mwp_4189_1.jpg

A családias hangulatú Metrodom Madarász38 lakóparkban 5 elkülönülő épületben találhatók az azonnal költözhető lakások. Egy-egy lépcsőházban 55-60 lakás került kialakításra, amelyek optimális választást jelentenek egyedül élők, párok és családosok számára is. Az okosotthonokat esztétika és kiemelkedő minőség jellemzi, a zárt belső kertben a családosok és főleg a gyerekek nagy örömére pedig a pihenőpark mellett egy látványos játszóteret álmodtak meg a tervezők, ahol egy fantasztikus mini csúszdapark került kialakításra! Minden szülő tudja, hogy mekkora segítség, amikor van a közelben egy játszótér, és az itt élőknek ehhez ki sem kell mozdulniuk a lakópark biztonságos közegéből.

mdrsz38_20201022_mwp_4217_1.jpg

A Madarász38 lakóparkban a kényelmi szolgáltatások sora nem ér itt véget, ugyanis a földszinti terekben a szaunát és fitnesztermet is kialakítottak, hogy ne kelljen messzire menni, hogy ha egy kis lazításra vágynánk a nap valamelyik szakaszában.

Mindkét lakóparkba beépítésre került a Metrodom okosotthon rendszere, amellyel manuálisan vezérelhető a lakás fűtése-hűtése és a világítása, valamint a nyílászárók állapota is ellenőrizhető vele. Az épületekbe az arcfelismerő kaputelefon is integrálásra került, amely a ház lakóit arcról felismerve engedi be az épületbe.

A Metrodom fent említett két lakóparkjának okosotthonai között csupán néhány szabad lakás található, amennyiben új építésű okosotthonokat keres, keresse fel a metrodom.hu weboldalát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5316661366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása