Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Álom luxuskivitelben: lakás a Baross utcában

2021. december 17. 08:19 - annazsanett

Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában járunk, ahol egy lenyűgöző lakást kínálnak kiadásra. Az azonnal költözhető lakás igényesen kivitelezett, a belső megjelenését belsőépítész álmodta meg.

baross1.jpg

A lakás

Baross utcában található ez a 78 négyzetméteres, azonnal költözhető, luxus lakás. A világos és tágas nappaliból nyíló hálószobát egy rendkívül romantikus nyugati fekvésű félköríves ablakrész teszi egyedülállóvá. A hatalmas nappalihoz, a kis utcára néző 8 négyzetméteres erkély is hozzátartozik. Bár az enteriőrben a visszafogott, elegáns színek uralkodnak, az izgalmas, szokatlan textúrák és tapéták, anyagok egyedivé és különlegessé teszik. A nagyvárosi eleganciához hozzájárul a különböző olasz prémium és magyar designerek bútorai a lakásban.

baross3.jpg

Kivitelezés

A kivitelezés során minőségi csaptelepeket, és szanitereket építettek be, illetve belga halszálka padló burkolatot használtak. A lakásban található még egy kisebb helyiség is, ami jelenleg mosókonyhaként funkcionál, itt található a mosó és szárítógép, de igény szerint lehet edzőszobának vagy gardrób szobának is kialakítani. A teljesen felszerelt amerikai konyha is a magas minőséget testesíti meg, mely teljesen gépiesített. A kényelmet tovább fokozza, hogy a lakás árnyékolástechnikája teljesen automatizált. A lakás külön álló illemhelységgel és nagy kádas fürdőszobával rendelkezik, melyek fűtését egyrészről padlófűtés másrészről cirkó fűtés biztosítja.

baross2.jpg

Elhelyezkedés

Közelben elérhetőek szolgáltatások és üzletek, valamint a Corvin Pláza is. Ha kikapcsolódna vagy sportolni vágyna, akkor sem kell pár lépésnyitől többet sétálnia, mivel a közeli Corvin sétány és Corvin Pláza számos hangulatos és modern étteremnek, kávézónak és különböző szórakozási, kikapcsolódási lehetőségnek ad otthont. A közlekedés szempontjából könnyen megközelíthető a Harminckettesek tere, Klinikák, illetve a Semmelweis Orvostudományi egyetem.

A tulajdonos jóvoltából havi egyszeri takarítószolgálatot is a bérlő rendelkezésére bocsájt, melynek külön díja nincs. Olyan bérlőt szeretnének, aki a továbbiakban is óvja ezt a gyönyörű lakást, megbízható és leinformálható legyen. Akár már a karácsonyt is ebben az impozáns lakásban töltheti.

További képekért kattints ide

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8116785956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexAston 2021.12.23. 10:27:16

Csak ablakot nyitni nem lehet, sötét, zajos, és a környék is hasonló.
Tiszta buli...
süti beállítások módosítása