Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Zuglói lakások áron alul

2022. április 01. 05:31 - annazsanett

Zugló az egyik legfelkapotabb kerületek közé tartozik a fővárosban. Fő vonzereje a jelentős zöldövezete és a jól kiépített közlekedése: érinti a földalatti, a metró, áthalad rajta az 1-es villamos és a 7-es busz. Találunk itt a műemlék jellegű házaktól kezdve, a családi házas környékekig és persze az újépítésű lakóparkokról se feledkezzünk el. Tehát aki egy kis csendre vágyik, de mégis közel a belvároshoz, vegye számításba a XIV. kerületet.

Most olyan lakásokat válogattunk össze, amiket az átlagár alatt kívánnak értékesíteni.

Felújított, kétszobás lakás

Tágas és világos lakást kínálnak Budapesten a XIV. kerületben, a Thököly úthoz közel. A 61 négyzetméter alapterületű, két szobás belső kertre néző erkélyes társasházi lakás a harmadik emeleten található. A lakás 2019-ben egy nagyobb felújításon esett át. A szobák egymásból nyílnak, de a lakás adottságai miatt külön is megközelíthetők, a lakás körbejárható. Az ingatlant a tulajdonos a környék átlagára alatt kínálja.

Galériás garzon a Rákospataknál

A Telepes utcában eladó egy 44 négyzetméteres, egy szobás, galériás lakás. A lokáció szempontjából nagyon előnyös. A fölszinti lakás közvetlenül a társasház udvarára nyílik. Az ára nagyon kedvező.

Napfényes, tágas otthon

A XIV. kerület központi részén, a Reiner Frigyes park közelében, egy három emeletes téglaépület első emeletén, eladó egy 89 négyzetméteres lakás. Az otthon jó állapotú, napfényes és tágas terekkel rendelkezik. 2020-ban teljeskörűen felújították, ennek során a villanyvezetékek áthúzva, konyha és előszoba burkolata járólapozva, új, gépesített konyhabútor beszerelése nyílászárók cseréje történt.

Saját udvaros lakás

A Thököly úton a Stefánia közelében eladó ez az 50 négyzetméteres lakás. Kuriózuma hogy tartozik hozzá egy saját kis kertrész, pince és tároló is. A másfél szobás lakást egy éve újítottották fel.

Három szobás téglaépítésű

A XIV. kerület Nagyzugló részén , az Egressy tér környékén parkos környezetben eladó egy 4 emeletes, tégla falszerkezetű, rendezett lakóközösségű társasház földszintjén, egy 68 négyzetméteres, 3 szobás világos lakás. Mindegyik szoba külön nyíló, a szobák két irányba tájoltak, az ablakok parkra néznek. A lakást folyamatosan újították fel jelenlegi tulajdonosai.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1117794715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexAston 2022.04.01. 19:31:32

De mitől zöldövezet? Mert van pár fa?
Minden utca autókkal és forgalommal teli...
süti beállítások módosítása