Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Vadregényes álomnyaraló a Tisza-tónál

2022. június 03. 09:03 - annazsanett

A Tiszaderzsen megbújó családias luxusnyaraló elképesztő elhelyezkedésével és igényes, otthonos kialakításával könnyen az emberek szívébe lopja magát. Kukkantsunk be a házba!

tiszaderzs4.jpg

Elhelyezkedése

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, az Alföldön található. A vadvízi világa gyalog, kerékpárral, lóháton és csónakkal is bejárható. Található itt madárrezervátum, ami védett terület, csak vezetővel látogatható. Természeti érintetlensége és utánozhatatlan bája, egyre több turistát vonz. Természetesen a Tisza-tó a strandoláshoz is kiváló célpont, ám a környéken számos tanösvény, állatbarát program, sportolási lehetőség és hajós kaland vár bennünket. A vadregényes tája utánozhatatlan és egyedülálló lehetőségeket rejt magában. Az utóbbi pár évben óriási fejlődés zajlott a térségben.

tiszaderzs1.jpg

 

Az álomnyaraló

Egy igazi nyaraló a nyugalom szigete, hozzásegít, hogy testileg-lelkileg kikapcsolódjunk, feltöltődjünk. Tiszaderzsen, közvetlenül a kikötő és a bicikli út közelében kínálnak eladásra egy mesébe illő nyaralót. Az ingatlan kialakítását tekintve minden adott ahhoz, hogy kikapcsolódhasson itt az ember. Az egész épület stílusa letisztult, de rusztikus elemeket is tartogat. A külső falakat és a nyílászárókat sötét fa színűre festették, ami tökéletesen beolvad a környezetbe. A világos és természetes színek jellemzik a belső színvilágot is.

tiszaderzs3.jpg

Az igényesen kialakított nyaralóban kertimedence, kertikonyha, grillező szolgálja kikapcsolódást.  Külön élmény helységben található szauna, jakuzzi, biliárdasztal és darts is.

tiszaderzs8.jpg

 tiszaderzs5.jpg

 tiszaderzs7.jpg

tiszaderzs6.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1717847451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása