Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kétgenerációs családi ház Győrben

2022. november 09. 09:00 - annazsanett

Győr, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése. Műemlékekben gazdag városa. Érdemes betérni a szelíd környezetben fekvő, patinás városba, ahol természeti, kulturális, építészeti értékek sora ötvöződik egymással. Győr több mint egy város, ahol minden korcsoport megtalálja a neki való programot. Felújított főterek, turistacsalogató rendezvények, virágos teraszok, sport és kultúra – Győrben mindez együtt van.

Sokan nem tudják, hogy a barokk építészet ékszerdobozának számító Győr a folyók városa is, különleges karakterét meghatározza a Rába, a Rábca, a Mosoni-Duna és a Marcal találkozása. Győr a kultúra és a sport területén is ismert, ezen kívül a városról sokaknak eszébe jut – a teljesség igénye nélkül – a Szent László-herma, a szódásüveg és a fröccs, meg persze a kukorékoló Vaskakas.

4_1.jpg

Győr, Szabadhegyen található ez a két különálló családi házból álló ingatlan, ami több lehetőséget rejt magában. Akár több generáció együtt élésére is alkalmas, de befektetésnek is kiváló.

1_3.jpg

Utcafrontra néző épület

Az 1966-ban épült, utcafrontra néző ház nagyjából 100 négyzetméter alapterületű. Elosztása alapján két tágas szobából, nagy konyhából és előszobából áll. A fürdőszoba teljes felújításon esett át és az épület alatt helyet kapott egy nyári konyha és egy pince is. A házban gázfűtés áll rendelkezésre, redőnyös ablakokkal.

6.jpg

7.jpg

Udvarra néző épület

A belső házat 1986-ban építették az első épület mögé és az udvarra néz. Legalsó szintjén egy 60 négyzetméteres pince található, ami jelenleg műhelyként funkcionál. Felette, a ház földszintjén a konyha-étkezővel és egy tágas nappali került kialakításra, ahonnan lépcső visz fel a tetőtérbe, ahol három szoba és egy fürdőszoba található. Az emelet klimatizált.

8.jpg

9.jpg

A két háznak külön-külön gázórája van, így akár különböző célra is felhasználhatók, gazdasági szempontból is előnyös. Az ingatlan tulajdonosa áron alul kínálja a környék átlagárához képest.
A 700 négyzetméteres kertben három éve egy nagy kemence épült, melynek felső részében egy húsfüstölő lett kialakítva. A kertben található egy konyhakert, egy polikarbonát melegágyás is.


További képeket és az ingatlan hirdetés itt tekinthetnek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr4417974012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása