Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nagy teraszos új építésű lakások

2020. február 20. 08:50 - KBSara

A nagyvárosi lakások sokkal jobban élvezhetők, ha társul hozzájuk egy terasz. Jó idő esetén (és mérettől függően) nagyobbá teszik az otthonunkat, hiszen használhatjuk a nappali vagy az étkező meghosszabbításaként, de akkor mini konyhakertet is kialakíthatunk. 

Legfrissebb válogatásunkban olyan lakásokat hoztunk, amelyekhez tekintélyes méretű terasz kapcsolódik, sőt, lesz egy olyan lakás is, amelyikhez rögtön három is!

4 szobás saroklakás

 

ujepitesu_lakas_budapest_terasz_gama_residence.jpg

A 9. kerületben, a Márton és a Gát utca sarkán épül a GAMA Residence lakópark, 2021. év végi átadással. Az épületben a kedvenc lakásunk ez a 79 m²-es, 3 hálószobás saroklakás.

A különlegessége az épületen belüli elhelyezkedésben rejlik, hiszen a lakáshoz tartozó hatalmas, majdnem 60 m² alapterületű terasz két oldalról körbefut a lakáson, így mindhárom hálóból és a nappaliból is nyílik rá ajtó.

A lakás ára 82,3 millió Ft, méretéből adódóan CSOK is igényelhető rá.

Luxuslakás a Duna partján

ujepitesu_lakas_danubio.jpgA válogatás igazi luxus szereplője ez a 144 m²-es lakás közvetlenül a Duna partján, a 2020 végére elkészülő Danubio lakóparkban.

A két épületben összesen több mint 300 lakás lesz majd, ezek közül is kiemelkedik ez a panorámás saroklakás, amit egy 87 m² alapterületű terasz vesz körbe. A FOKA-öbölre is néz a terasz, páratlan hangulatot adva így a lakásnak.

Természetesen a méret és az elhelyezkedés az áron is meglátszik, 235 millió Ft-ért lehet a miénk ez a csodálatos ingatlan.

3 szobás lakás a Római parton

ujepitesu_lakas_budapest_romai_residence.jpg

Budapest egyik legkedveltebb lokációja a Római part, itt épül a Római Residence lakópark. A négyemeletes épületben összesen 92 darab lakás lesz. Itt egy 2 hálószobás lakást választottunk, amihez 17 m²-es terasz kapcsolódik. A terasz az amerikai konyhás nappaliból és az egyik hálószobából közelíthető meg. A lakás ezen fala szinte végig ablakos, így biztosan egy világos, napfényes lakást kapunk.

A terasz nélkül 62 m² alapterületű lakás irányára 59,2 millió Ft.

Új építésű lakás 3 terasszal a 13. kerületben

ujepitesu_lakas_13_kerulet_budapest_foldana_family.jpg

A 13. kerület szélén, a Szent László út és a Tatai utca között készül a két épületből álló új építésű társasház, amiben ezt a különleges, 3 teraszos lakást találtuk. A legnagyobb terasz 16 m²-es és a nappaliból érhető el, a középső méretű 6,4 m² és a konyha-étkezőből nyílik, míg a legkisebb terasz (5,3 m²) a nagyobb hálószoba privát terasza. Mindhárom elég nagy ahhoz, hogy pihenésre használjuk, de akár mindegyiknek adhatunk eltérő funkciókat.

A különleges lakás ára 52,4 millió Ft.

Óriás teraszos új építésű lakás az Uptown lakóparkban

ujepitesu_lakas_budapest_uptown.jpg

Szintén a 13. kerületben, az előző lakástól nem olyan messze található válogatásunk utolsó lakása. A Tahi utcában épülő Uptown lakópark 2021 végére fog elkészülni és számos impozáns, nagy teraszos lakás lesz benne.

A mi kedvencünk ez a 6. emeleti lakás. Az ingatlan maga 1 hálószobás, összesen 44,58 m² alapterületű, de egy majdnem ugyanakkora terasz nyílik az amerikai konyhás nappalijából. Egy ekkora terasz kihasználási lehetőségei szinte végtelenek, és mivel csak 1 szint van felette, így nem kell félnünk a kíváncsi szemektől.

A lakás ára 51,2 millió Ft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5415480032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása