Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Borozni nem csak nyáron lehet!

2020. szeptember 08. 08:24 - KB_Dorka

Sokak kedvét szegi, hogy véget ért a nyár és vissza kell ülni az irodába vagy az iskolapadba. Ezzel a cikkünkkel szeretnénk kedvet csinálni olvasóinknak és elrepíteni Magyarország egyik legnevesebb borvidékére Villányba.

Villány híres pincesorán eladó 2 üzlethelyiség sok lehetőséggel.

1. Családi ház panzióval

Első ajánlatunk egy 360 m2-es panzióval összekötött családi ház. A panzióban összesen 6 hálószoba van, kettő, három és négy ágyas, így egy nagyobb baráti társaságnak vagy családok számára is kiadható. A családi házrész lehetővé teszi, hogy odaköltözzünk vagy a panzió tovább bővítésére. A fedett teraszon borkostolókat lehet szervezni, illetve reggeli és vacsora helyszinéül is szolgálhat. Az egész komplexum 119 millió forintba kerül, ebbe az összegbe beletartozik az ingatlan teljes felszereltsége is.

2. Borospince

Eladó egy borospince a picesoron. Ki ne szeretne egy saját borospincét? Gyönyörű állapotban van, összesen 250 m2 hasznos területtel megvásárlható közel 74 millió forintért. A föld alatt helyezkedik el egy 30 m2-es látványpince, ami akár 5000 palack bor tárolására is alkalmas. A földszinten bárpult, konyha és sütésre is alkalmas kályha van, valamint vendégtér, ahol fogadhatjuk a borozni vágyó látogatókat. Az emeleten további vendégeket tudunk leültetni vagy kis átalakítással ez a rész alkalmas vendégek elszállásolására. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8316185050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odamondó 2020.09.08. 10:50:30

Sok sikert az eladóknak.
süti beállítások módosítása