Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Szuper ingatlanok az ország legnyugatibb városában

2020. december 03. 12:12 - KB_Dorka

Magyarország legnyugatibb pontján, Szentgotthárdon néztünk körül az eladó ingatlanok felhozatalában. Ausztria csak pár perc autóútra van a várostól és természeti adottságai is kedvezőek, hiszen csak úgy, mint a legtöbb nagyvároson, Szentgotthárdon is keresztül folyik egy folyó, ez pedig a Rába. 

A város központjában egy 7 lakásos társasház első emeletén eladó ez a jó állapotban lévő lakás 29,9 millió forintért. Összesen 80 m2-es, így 3 nagyobb méretű szobának ad helyet. Egy 4 m2-es gardrób segítséget nyújt a háztartási eszközök elrejtésében. Műanyag nyílászárói és egyedi gázcirkós fűtése révén kedvező rezsiköltséggel üzemeltethető. A társasház hátsó udvarában a lakóknak biztosított parkolóhely és a pinceszinten egy további tároló ad helyet a bicikliknek és egyéb sporteszközöknek. 

 

Ez a 93 m2-es családi ház tökéletes választás lehet egy nagyobb család számára is, de igény esetén a tetőtér beépítésével még nagyobb lakrész alakítható ki. Parkos, kertvárosi részen fekszik az ingatlan, saját autóbeállóval. Nagy és átgondoltan kialakított szobái ideális légkört biztosítanak, valamint konyhája is említésre méltó beépített bútoraival. A ház tetejére napkollektorok kerültek, melyek segítenek a meleg víz előállításában és a fűtés rásegítésében. Vételára 56 millió forint. 

 

Végül pedig egy örökpanorámás családi házat mutatunk, mely hatalmas telken fekszik és maga a ház is 390 m2-es. Az ingatlan belső kialakítása befejezett állapotban van, viszont kívülről még munkálatok várnak rá. 2003-ban épült három szintes ház, két nappalival és 6 szobával, ezért akár két generáció számára is megfelelő lehet. Tágas terek jellemzik, ami csak arra vár, hogy élettel töltsék meg. Könnyedén lehet nagyobb családi összejöveteleket vagy kerti partyt tartani. Vételára elég kedvező, mindössze 58 millió forintba kerül. 

Ha szeretnéd Te is eladni ingatlanod, nézd meg kedvező hirdetési feltételeinket itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3016316718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása