Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Ékszerdoboz Budapest szívében

2021. október 15. 08:10 - annazsanett

Terézváros, Budapest VI. kerülete a pesti oldalon található. A városrész jelentős kereskedelmi, idegenforgalmi és diplomáciai központja Budapestnek. Az egyre gyarapodó kereskedelmi és bankhálózat, korszerű üzletközpontok, utazási irodák, vendéglátóhelyek, színházak és egyéb művelődési és szórakozási lehetőségek sokasága a Főváros egyik legváltozatosabb kerületévé teszik Terézvárost.

2_1.jpg

A kerület északi sarkában a Nyugati pályaudvar és az előtte kialakult tér nyüzsgő világa fogadja a helybélieket és a messziről érkező látogatót. Nem messze már a Pesti Broadway forgatagában érezheti magát az ember, színházak és vendéglátóhelyek között. Csak néhány lépés, és máris a legújabb magyar Világörökségen járunk, az Andrássy úton, a nagyszerű neoreneszánsz bérpaloták között, a platánfák árnyékában húzódó sétányon, az előkertes elegáns villa-paloták szomszédságában.

1_2.jpg

A kedves kis lakás

A 25 négyzetméteres lakás magánkézből eladó és azonnal költözhető. A rendezett társasház első emeletén helyezkedik el, nem a körfolyosóról nyílik, hanem egy zárt kisebb folyosóról. Ezért az időjárás viszontagságai, az eső és a hó nem éri a bejárati ajtót. A lakás kis méretéhez képest három ablak is található benne, emiatt világos és az átszellőzés is könnyedén megoldható. Kiváló választás lehet fiatal pároknak, vagy egyedülállóknak is. Az elosztását tekintve egy különálló szobából, rusztikus hangulatú konyhából, fürdőszobából és egy kis tárolóból áll. A bejárati ajtó több pontos biztonsági ajtó, a fűtést elektromos rendszer biztosítja. A későbbiekben van lehetőség, közvetlenül a lakás mellett található, egy jelenleg a lakóközösség által használt, körülbelül 10 négyzetméteres helyiség megvásárlására is. A társasház kellemes hangulatú, a közös terek jól karbantartottak és rendezettek, pénzügyi nehézségek nincsenek, a közös fejlesztések jól szervezettek.

3.jpg

A lakás az infrastruktúrát tekintve kedvező helyen fekszik, öt perc sétával több nagyobb élelmiszerbolt, éttermek, éjjel-nappali üzletek, zöldségesek, cukrászda is elérhető. A közlekedést tekintve szintén csak pár perc sétára van villamos, buszjárat és metró, földalatti is elérhető. Az ingatlant reális áron, a környék átlagárának megfelelően kínálja a tulajdonos eladásra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7716721874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása