Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Eladó ingatlanok a Dunakanyarban 30 millió forinttól

2020. szeptember 15. 08:22 - KB_Dorka

Sokan vannak úgy, hogy elegük van a város zajából és szeretnének a hétköznapokon is csendes, nyugodt környezetben élni. Így lett egyre felkapottabb Budapest vonzáskörzete, a kertvárosi övezetek, ahonnan autóval vagy tömegközlekedéssel még elfogadható időn belül a belvárosba lehet érni. Ma Magyarország egyik legszebb vidékét a Dunakanyart mutatjuk be az aktuális eladó családi házakkal. 

1. Verőce

Verőcén a domboldalban, örök panorámás luxuslakás eladó 225 millió forintért. Építése során nagy gonddal voltak a megfelelő anyagok kiválasztásával, hogy minőségi és tartós ház jöhessen létre. 3 szintes ház összes 330 hasznos m2-rel rendelkezik. A ház alatt egy hatalmas pince szint van, ahol egy 40 m2-es garázs, billiárd szoba, edzőterem, szauna és fürdőszoba kapott helyet. 

A földszinten találjuk az amerikai konyhás nappalit, fürdőt, mosókonyhát és egy nagy 80 m2-es teraszt, ahonnan egyből egy medence tárul elénk. Innen nézhetjük esténként a gyönyörű naplementét. Az emeleti szinten 3 hálószobát találunk, ebből egyik rendelkezik saját fürdőszobával és erkéllyel. A maradék 2 félszoba tetszés szerint alakítható és berendezhető, akár olvasószobának vagy home office irodának. 

2. Pilismarót

Gyönyörű túraútvonalakkal és természeti látnivalókkal vár Pilismarót, ahol ez a 97 m2-es családi ház mindössze 30 millió forintba kerül. Téliesített hétvégi házként van besorolva de teljes értékű ház. A fűtésről egy 1900-as évek elején készült cserépkályha gondoskodik, mely könnyedén befűti mind a két szintet. 

A földszinten találjuk a konyhát, egy nagy nappalit, a fürdőszobát és egy kamrát, valamint egy fedett teraszt, így rosszabb idő esetén is ki tudjuk használni adottságait, de a rekkenő hőségben is biztos árnyékot nyújt számunkra. Az emeleten jelenleg egy nagy szoba és egy háló van kialakítva de a nagyszobából könnyedén hálószobát varázsolhatunk egy térelválasztó segítségével. Az igényesen gondozott nagy kert lehetőséget ad kerti sütögetésre vagy kisebb gyerekek számára játszani.

3. Zebegény

Ha szeretnénk elbújni a világ elől, akkor ez a gerendaház ideális választás lehet Zebegényben, ahol gyönyörű erdő vesz körül minkent. Egyedi tervezés alapján épült a ház és mindegyik helyiségét úgy alakították ki, hogy a legoptimálisabb legyen a panoráma, a lejtőkitettség és a fényviszonyok figyelembevételével. Az alsó szinten egy egylégterű szoba került berendezésre külön konyhával és nappalival. Ehhez kapcsolódik egy terasz, ahol sütögető és kemence is rendelkezésre áll.

A földszinten egy amerikai konyhás nappalit, egy fürdőszobát és egy panorámás teraszt találunk. Az emeleten egy hálószoba és egy nagyszoba van saját erkéllyel kilátással a Dunára és a Pilisre. A nappaliban és az alsó szinten téglából épített kandalló szolgál extra segítségként a fűtés mellé, amit még, ha nem is használunk, melegség hangulatát kelti a szobában.

4. Dömös

Dömös 6 km-re található Visegrádtól, mely autóval vagy akár volán busszal is könnyedén megközelíthető. A ház 160 m2-es és rengeteg szobával rendelkezik, melyek tetszés szerint alakíthatóak hálószobából dolgozószobának, könyvtárnak vagy akár gardróbnak. A bejárat egy fedett verandán keresztül közelíthető meg és belépve az előszobába érkezünk, ahonnan nyílik a konyha és a nappali. Ezen a szinten találunk még 2 hálószobát egy kamrát és egy fürdőszobát.

 Az emeleten további 4 hálószobát egy füdőszobát és egy nagyobb szobát találunk, ami lehet társalgó vagy játszós szoba. A ház részlegesen felújított de folytatása szükséges, így kevező áron 33,9 millió forintért vásárolható meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6616200414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása