Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Pátyi gyöngyszem – mediterrán otthon tökéletes lokációval

2023. október 03. 08:33 - annazsanett

b6ed4afdca2930fbac2d264148321f.jpg

A Zsámbéki-medence délkeleti részében, Budapesttől egy karnyújtásnyira található Páty, ami számtalan látnivalót rejteget. Páty nevezettégei között találjuk a pátyi Pincehegyet, ami 200-nál is több présházzal büszkélkedhet. De számos tanösvény és kilátó is található a környéket.

Pátyon eladó, a Körtés-lakóparkban ez az új építésű családi ház. A mediterrán stílusban épült ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál a kényelmes otthonra és nyugodt környezetre vágyóknak.

5e41e589c0b6b823963096004b450d.jpg

Elhelyezkedése

A ház elhelyezkedése Pátyon belül is páratlan, csendes, nyugodt környezetben található, egy 1000 négyzetméteres saroktelken. A telek közel van a község központjához, így az infrastruktúrát tekintve minden fontos helyszín: üzletek, iskola, óvoda, tömegközlekedés, orvosi rendelő, könnyen megközelíthető. Az udvarból lenyűgöző panoráma nyílik a Budai-hegységre.

0d37e1f0821423c3e461c72456c970.jpg

Az ingatlan

A földszinten található egy tágas konyha és étkező, két nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba, háztartási helyiség, valamint egy 50 négyzetméteres, két autó számára kialakított garázs.

A konyha, étkező és a nappali közös térben helyezkedik el. Mellettük egy további helyiség található, amely tökéletes helye lehet irodájának, a dolgozónak vagy TV szobának. Az emeleten három tágas hálószoba, egy nagy fürdőszoba, és külön WC kapott helyet. A pince extra tárolóhelyként, edzőteremként, vagy akár zeneszobaként is funkcionálhat.

Az ingatlan szigetelése és gépészeti rendszere a legkorszerűbb technológiát alkalmazza. A hőszivattyús fűtésrendszer gazdaságos fűtést biztosít. Az épület magas minőségű anyagokból épült és a legszínvonalasabb építési eljárásokkal készült.

Az új tulajdonosnak lehetősége van a szaniterek, csapok, burkolatok, belső nyílászárók és a falak színének kiválasztására, így a ház belső tereit a saját stílusa és elképzelései szerint alakíthatja ki.

b75838aef6d88a9ca5d6192120d0e2.jpg

Lokáció

Páty autóval 18 kilométerre helyezkedik el a Margit-szigettől a Budai hegyek másik oldalán, Budakeszi után. Autópályán Budaörs után az M1-es második lehajtójánál kell lekanyarodni. A települést összesen négy útvonalon lehet megközelíteni. Hetek kérdése és saját autópálya lehajtója a Sasfészek pihenőnél.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5618226007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása